Dörfler Márton modell férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő, Palvin Barbara és a nemrég hatalmas sikert elért Axente Vanessa neve után egy újabbat kell megjegyeznünk. A világhírű Balenciaga divatmárka arca egy magyar fiúmodell lett.

A fiatal, mindössze tizenhét éves Dörfler Márton lett a Balenciaga divatmárka arca. Ez azért is hatalmas siker, mert a márka már több világsztárral dolgozott együtt, legújabb parfümük arca például az Alkonyat-filmek sztárja, Kristen Stewart.

models.com
models.com

Marci Josh Olin kamerája előtt mutatta meg tehetségét, és nem vitás, hogy hatalmas sikert aratott. A fiatal magyar fiú külseje egyébként abszolút megfelel a mai kor férfimodelljének: kissé extrém, szokatlan, testalkata pedig kisfiús, kissé feminin, cseppet sem kidolgozott. Kíváncsian várjuk, melyik világcég csap le legközelebb Dörfler Mártonra!

Tipp! Mihalik Enikő újabb pucér fotói. Kattints a galériáért! (+18)



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 22:00 után a Life.hu-n!



Magyar modell a Vogue címlapjánhttp://www.life.hu/legytrendi/20120702-axente-vanessa-a-vogue-cimlapjan.htmlCombot villantott Beyoncéhttp://www.life.hu/legytrendi/20120702-combot-villantott-beyonce.htmlSzoknyák minden testalkatrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120629-lifefashionhu-akcio-szoknyak-minden-testalkatra.htmlFurcsa dolog történt Katy Perry dekoltázsávalhttp://www.life.hu/legytrendi/20120628-mi-tortent-az-enekesno-dekoltazsaval.htmlCsábító csillogás a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120629-csabito-csillogas-a-voros-szonyegen-heti-stilusmustra.htmlMadonnát utánozva mellbimbót mutatott Sharon Stonehttp://www.life.hu/legytrendi/20120629-madonnat-utanozva-mellbimbot-mutatott-sharon-stone.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.