Mit képzelt? Prostinak öltözve vette át a bizonyítványát a fiatal lány

prosti Oroszország miniszoknya ruha csipke utcalány bizonyítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oroszországban egy tizenhét éves lány olyat tett, amilyenre még nem nagyon volt példa korábban.


imgur.com
imgur.com

A lányt persze megrótták, de a figyelemfelkeltés nem volt hiábavaló: modellszerződést is ajánlottak neki a róla készült képek láttán. Amit tett, az kétségkívül figyelemkeltő, legalább annyira, mint sokszor a sztárok, arisztokrata modellek vagy épp ismeretlen, de celebségre vágyó hölgyek próbálkozásai. Azt, hogy Anastasia pontosan miért jelent meg prostinak öltözve az évzárón, még nem tudni, de reméljük, hamarosan fény derül a pikáns történet többi részletére is.

Tipp! Előkerültek Madonna meztelen képei. Kattints a galériáért! (18+)


Átalakítunk! Ellenállhatatlan nő lett a visszafogott Gizushttp://www.life.hu/legytrendi/20120724-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlSztárgardrób: Harcsa Veronikahttp://www.life.hu/legytrendi/20120723-divat-sztar-kedvenc-ruha-sztargardrob-harcsa-veronika.htmlA kiegészítők királya: az öv - Találd meg a hozzád illőt!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20120719-a-nyari-kiegeszitok-kiralya-a-divatos-es-praktikus-ov-.htmlDivatbotrányok: Elhízott lúzer srácból pillanatok alatt szexszimbólum lett Marc Jacobshttp://www.life.hu/legytrendi/20120719-marc-jacobs-botranyos-atalakulasa-luzer-sracbol-pillanatok-alatt-szexszimbolum.htmlÁlomszép menyasszony lett Palvin Barbarahttp://www.life.hu/legytrendi/20120718-alomszep-menyasszony-lett-palvin-barbara.htmlInstant divattipp: Hat nyári ruha, amit esküvőn is viselhetsz - lelőhelyek és árakhttp://www.life.hu/legytrendi/20120720-6-divatos-nyari-ruha-amit-eskuvon-is-viselhetsz-lelohelyek.htmlÉletmentő kiegészítők mindennapi vészhelyzetekrehttp://www.life.hu/legytrendi/20120718-eletmento-kiegeszito-ruha-es-cipo-melle-mindennapi-veszhelyzetekre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.