Instant divattipp: Vásárlás divatosan - Dekoratív szatyrok bevásárláshoz

fashion week vásárlás műanyag szatyor környezetvédelem trendi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A környezetvédelem ott kezdődik, hogy apróságokon változtatsz, például csinos, de nem eldobható, hanem például textilszatyrokkal mész vásárolni. A választék itthon is egyre bővül.

Tudtad, hogy átlagosan mindössze 20 percig használunk egy műanyag szatyrot, aminek a lebomlási ideje 300 és 400 év között van? Ez az adat már önmagában is sokkoló, pedig a műanyag szatyrok környezetre gyakorolt káros hatásairól még egy szót sem ejtettünk. A környezetvédelem ott kezdődik, hogy apróságokon változtatsz, például csinos, de nem eldobható szatyrokkal mész vásárolni. Szerencsére a választék itthon is egyre szélesebb.


Még több modellért és az árakért kattints a képre!

Textilszatyrokat akár 100 forintért is beszerezhetsz például írószer- vagy papírboltokban. Az egyszerű szatyrokat személyre is szabhatod textilfestékkel, textilfilccel, varrhatsz rájuk masnit, csipkét. Ha ehhez nincsen kézügyességed vagy türelmed, akkor megmutatjuk néhány kedvencünket.

Hogy a műanyag szatyrok mekkora károkat okoznak, az ebből a videóból is kiderül. Az Oscar-díjas Jeremy Irons mesemondó hangja ne tévesszen meg senkit. Hiába szól a videó a "szegény plasztikszatyor" útjáról a Csendes-óceáni Szemétszigetig, a történet egyáltalán nem mesés vagy csodálatos, hanem sokkal inkább szomorú - és még magyar felirat nélkül is világosan érthető.

Instant szépségtipp: Így fesd be a hajad idén nyáron!http://www.life.hu/life/galeria/20120724-instant-szepsegtipp-igy-fesd-be-a-hajad-iden-nyaron.htmlInstant divattipp: Hat nyári ruha, amit esküvőn is viselhetsz - lelőhelyek és árakhttp://www.life.hu/legytrendi/20120720-6-divatos-nyari-ruha-amit-eskuvon-is-viselhetsz-lelohelyek.htmlInstant divattipp: 3 örök darab, amit szerezz be olcsón a leárazásokonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120715-divat-nyari-learazas-akcio-ruha-olcso.htmlÍgy öltözz pasztellszínekbe hűvös nyári napokon - Instant divattipphttp://www.life.hu/legytrendi/20120715-idojaras-huvos-nyar-divat-igy-oltozz.htmlInstant szépségtipp: Nyári fesztiválfrizurák - nem csak fesztiválrahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120712-instant-szepsegtipp-fonott-es-festett-nyari-frizurak-buliba-fesztivalra.htmlInstant divattipp: Jön a kánikula vége! Legyél nyári esőben is stílusoshttp://www.life.hu/legytrendi/20120710-instant-divattipp-jon-a-kanikula-vege-legyel-nyari-esoben-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.