Ilyen a tökéletes bikinialak - Fotón a parányi fürdőruhában pózoló Rubint Réka

Rubint Réka bikiniszezon test bikini fürdőruha bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rékának valószínűleg már tavasszal sem kellett aggódnia azon, hogyan mutat majd a bikiniszezonban. A csupa izom, háromgyermekes anyukáról nemrég kerültek fel fotók a hivatalos közösségi oldalukra.

"A szerelmeim" - ezzel a kommenttel tette ki Schobert Norbi a nevéhez fűződő márka közösségi oldalára feleségének és Zalán nevű kisfiának fotóját. A család jelenleg Törökországban időzik, ahol edzőtábort tartanak. A pihenőidő alatt Rubint Réka a kis Zalánnal pancsolt az egyik medencében. A barnára sült fitneszlady parányi, fodros bikinit viselt, amelynek színe még jobban kiemelte barnaságát.

www.facebook.com
www.facebook.com

Ezt a fodros fazont egyébként azoknak ajánljuk leginkább, akiknek pici a cicijük, mint például a világhírű Miranda Kerr idomai. A fodrok ugyanis ráerősítenek a kis formákra. Réka megengedhetne magának ennél kevésbé kebelkiemelő fazont is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.