Instant divattipp: Szerezd be az ősz legtrendibb cipőjét már most! - Lelőhelyek és árak

fashion week cipő trendi ősz papucscipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig azt hittük, hogy a balerinacipők egyeduralmát semmi nem törheti meg, aztán egyszer csak megjelent a mokaszin, a loafer és a slippers. Ez utóbbit hívják magyarul papucscipőnek. A jól kihasználható, praktikus darab nagy valószínűséggel az ősz egyik legnagyobb slágere lesz.

A vékony talpú, vékony anyagból készült, könnyen le- és felvehető topánokat a 18. és 19. században alkalmi cipőként viselték. Minél finomabb anyagból készült, annál rangosabb volt a viselője, sokszor nem is bírt ki egy bálnál többet. A lábbelik felé támasztott igények - mint például a praktikusság - változásával egyre inkább a lakáson belül rekedtek a papucscipők.

A kényelmes darabok az 1990-es években reneszánszukat élték. Most, hogy a kilencvenes éveket ünnepli a divat, a praktikus papucscipő is kezd egyre nagyobb teret hódítani. A következő szezonok balerinája megannyi színben, mintával és díszítéssel kapható. Tökéletesen kihasználható, viselheted akár skinny farmerrel, chino szabású nadrággal, sorttal, mini- vagy akár maxiszoknyával is.

Forrás: Lookbook
Forrás: Lookbook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.