Hódító ráncok a kifutón: 60 év kihagyás után tért vissza a modell

fashion week modell kifutó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marion Finlayson visszatért a divatszakmába.

Tipp! Hétről hétre új akciókkal vár a Lifefashion.hu!



A modell az 1940-es években volt nagyon népszerű, és évtizedekkel később újra a kifutóra lépett - immár nyolcvanévesen. Marion először tinédzserként vállalt modellmunkákat, később azonban tanár lett belőle. Nemrég úgy gondolta, ismét megpróbálkozik a modellszakmával. Férje ugyanis ötvennégy év házasság után nemrég elhunyt, így Marion úgy gondolta, eljött az ő ideje.

Northfoto
Northfoto

Az aberdeeni kétgyermekes édesanya egy helyi, nyugdíjasoknak szervezett fesztiválon lépett nemrég a kifutóra, és saját bevallása szerint minden percet élvezett. "A negyvenes évek óta nem csináltam ilyesmit. Szerencsére egyáltalán nem izgultam, csak felmentem és élveztem a közönség rajongását" - vallotta a nagyi, aki nyolcvanévesen is nagyon aktív, mert rendszeresen jógázik és pilatesórákra is jár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.