Divatbotrányok: Dita Von Teese átverte az állatvédőket

fashion week Marilyn Manson Dita Von Teese sztriptíz botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A burleszk koronázatlan királynője, Dita Von Teese képtelen lemondani a szédületes szőrmecsodákról. Még annak ellenére sem, hogy a PETA állatvédő szervezet egyik arcaként a nagyközönség lankadó figyelmét kellene felhívnia az állatok védelmére.

Dita Von Teese valóságos stílusikon. Különös gonddal kreált megjelenése, koktélpohárban fürdőzéssel tarkított előadása világszerte ismertté tették a szriptíztáncosnőt. Tévedhetetlen és összetéveszthetetlen stílusáról világhírű magazinok cikkeznek éjjel-nappal. Dita Von Teese maga a testet öltött nőiesség, némi pikantériával.

AFP
AFP

Nézz még többet Dita műsorából! Kattints a képre! (18+)

A hozzávalók pedig a következők: darázsderék, féltve őrzött alabástrom bőr, hibátlan marcellhullámok, vörös rúzs és vörös lakk, kalap és persze Christian Louboutin. Utóbbi kettő esetében - bevallása szerint - valódi megszállottságról van szó. Piros talpú cipellőinek külön polc jár gardróbjában, míg ha kalapokról van szó, akkor csakis Stephen Jones extravagáns darabjai jöhetnek szóba. Ami pedig a vöröset illeti, ajkai és manikűrje mindig ebben az árnyalatban pompáznak. Igaz, nem is hiába. A '40-es évek és a pin-up modellek ihlette külső mára a táncosnő védjegyévé vált.

AFP
AFP

Kattints a képre a galériáért!

A szégyenlősnek éppen nem mondható hölgyre a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) szervezete is szemet vetett. Az állatvédő kompánia "csupasz" kampányainak célja, hogy hírességek pőre testével hívja fel a figyelmet az állatkínzás és a mértéktelen szőrmeviselés ellen. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a szervezet egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 2007-ben Dita Von Teese is csatlakozott a kampányhoz, természetesen a megfelelő "öltözékben". A helyzet azonban akkor vett igazán érdekes fordulatot, miután egy alkalommal a táncosnő valódi szőrme pelerinben jelent meg a nyilvánosság előtt. Az állatvédő szervezet méltán jött zavarba az ügy kapcsán. Bár tudatában voltak a hölgy korántsem "állat-idegen" múltjának, bíztak abban, hogy az az egy-két darab, melyről Dita színt vallott, meghúzódik majd a háttérben.
Dita Von Teese a sajtó kellemetlen kérdéseire pusztán ennyit válaszolt: "Nem azért dolgozom a PETA-nak, hogy arra buzdítsam az embereket, ne egyenek húst, vagy ne viseljenek szőrmét. Én csak az állatok ivartalanítása ellen kampányolok". Nos, úgy fest, hogy a hölgy valahogy mégsem igazán elhivatott ebben az ügyben.

A PETA Marilyn Manson exfelesége mellett is már számos hírességgel dolgozott együtt. Eva Mendes, Naomi Campbell, Natalie Imbruglia, Christina Applegate, vagy éppen Elisabetta Canalis, az Alkonyat sztárja, mind az állatvédelem mellé álltak, jobban mondva vetkőztek. Az "ízfokozó" pedig, hogy a kampányban egyre gyakrabban szerepeltetnek férfiakat is. Így Goran Visnjic és Ben Elliott színészek, valamint Justin Gaston modell is láthatóak a PETA képein. Bár az utóbbi fiatalember a legkevésbé hallatott magáról mindeddig hazánkban, Miley Cyrus rajongóinak mégis ismerősen csenghet a neve, hiszen valaha egy párt alkottak.

Divatbotrányok: A Gucci-gyilkossághttp://www.life.hu/legytrendi/20120907-divat-es-botranyok-a-guccigyilkossag-maurizio-gucci-divattervezo-halala.htmlDivatbotrányok: Jean-Paul Gaultier, aki meztelenre öltöztette Madonnát (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20120830-divat-es-botrany-madonna-a-szexi-provokativ-popzene-ikon-es.htmlDivatbotrányok: Öngyilkos lett Ruszlana Korsunova orosz modell - Máig megmagyarázhatatlan a halálahttp://www.life.hu/legytrendi/20120824-divat-es-botrany-ruszlana-korsunova-gyonyoru-orosz-modell-halala.htmlDivatbotrányok: Terry Richardson, a divatvilág réme (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20120817-divat-es-botrany-terry-richardson-fotos-sokkolo-es-botranyos-fotokon.htmlDivatbotrányok: Már 11 évesen prostit alakított a modellként ismertté vált Brooke Shieldshttp://www.life.hu/legytrendi/20120803-brooke-shields-szineszno-a-kek-laguna-sztarja-11-evesen-kurva.htmlDivatbotrányok: Elhízott lúzer srácból pillanatok alatt szexszimbólum lett Marc Jacobshttp://www.life.hu/legytrendi/20120719-marc-jacobs-botranyos-atalakulasa-luzer-sracbol-pillanatok-alatt-szexszimbolum.htmlDivatbotrányok: 15 éve gyilkolták meg Gianni Versacéthttp://www.life.hu/legytrendi/20120712-divatbotranyok-15-eve-gyilkoltak-meg-a-hires-divattervezot-gianni-versacet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.