Katalin hercegnő ruha divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, Katalin hercegnőre rájár a rúd, nemrég a toplesz képek kerültek ki róla, a minap pedig újabb baleset érte. Ez alkalommal nem egy lesifotós okozott neki bosszúságot, hanem az óceáni szél.

A hercegnő és férje, Vilmos herceg jelenleg dél-ázsiai körúton vesznek részt, amelyet sokan a pár második nászútjának tartanak, és remélik, hogy Katalin végre teherbe esik. Egyes lapok már azt a hírt terjesztik, hogy Katalin hercegnő terhes, sőt ikreket vár - amit egyelőre nem erősítettek meg hivatalosan. A pár leginkább hivatalos találkozókon és protokoll-eseményeken vesz részt, ami nem túl nyugodt program, ráadásul a félmeztelen fotók is bosszúságot okoztak nekik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pár az ausztráliai Brisbane repülőterén volt, amikor Katalint újabb divatbaleset érte. A hercegnő lenge anyagból készült virágos ruhácskát viselt, amelyet egy szempillantás alatt megemelt az óceáni szél - közszemlére téve ezzel Katalin pucér fenekét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.