Köldökig érő dekoltázzsal hódított Sarka Kata - Megmutatta tökéletes domborulatait

Sarka Kata dekoltázs ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év legforróbb celebbulijának tartott eseményen nem csak Rubint Réka mutatta meg tökéletes alakját és szexi dekoltázsát. Hajdú Péter csinos felesége kicsit elegánsabb, de szexi módon vette fel a versenyt a fitneszdívával. A Life.hu a helyszínen járt.

Azzal senki sem vitatkozhat, hogy Sarka Kata öltözéke nem felelt meg a "szexi és elegáns" kitételnek, amire az esemény meghívójában utaltak. Hajdú Péter csinos felesége elöl zsinórral összetartott, köldökig kivágott, fekete ruhában érkezett az eseményre, amelyhez fekete peep toe cipőt és fekete táskát viselt kiegészítőként. Sarka Kata - nagyon helyesen - nem vitte túlzásba az ékszerviselést: a hangsúlyos ékszeróra mellett csak fülbevalót viselt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

További fotók a galériában!

Minden szem rá szegeződött - Parányi sortban és mélyen kivágott felsőben partizott Rubint Rékahttp://www.life.hu/legytrendi/20120927-rubint-reka-fitnesz-edzo-schobert-norbi-felesege-rovid-nadragban-es.htmlEz fájhatott! Teljesen elszorította derekát Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20120926-furcsa-furdoruhajaval-teljesen-elszoritotta-derekat-kim-kardashian.htmlPucér feneket villantott Katalin hercegnő - Súlyos divatbaleset értehttp://www.life.hu/legytrendi/20120926-katalin-hercegno-pucer-feneke-kilatszott-a-ruhabol-a-brisbane-repuloteren.htmlMegint kés alá feküdt - 27 éves korára felismerhetetlen az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120924-felismerhetetlen-a-plasztikai-mutetek-miatt-ashlee-simpson-enekesno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.