a nap cikke meztelen Rumer Willis Demi Moore botrány divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A '90-es évek legbevállalósabb színésznője, aki divatba hozta Éva anyánk kosztümjét. Ő Demetria Gene Guynes, ismertebb nevén Demi Moore, aki annak idején az egyik legdögösebb és nem utolsósorban legtermészetesebb üdvöskéje volt a színészi pályának. Mára azonban ragyogása mintha kissé megkopott volna. A Life.hu Divatbotrányok sorozatában ezúttal Demi villantásait vesszük górcső alá.

Azt talán kevesen tudják, hogy Demi már nagyon fiatalon a kamerák előtt serénykedett - a '80-as évek közepén keresett aktmodell volt. Az ismert magazinnak, a Penthouse-nak készült fotósorozat emlékezetes "mókusáról" például már akkor hónapokig cikkezett a sajtó. Színészi sikereit követően pedig képeit ismét felfedezték maguknak a kritikusok. A meglehetősen kacér öltözet még hagyján, na, de ami a nemi szőrzetét illeti, azt bizony még maga Chubakka is megirigyelhette volna. Szó, mi szó rendkívül dús kitárulkozása zavarba is ejtette közönségét és a sajtót egyaránt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Évekkel később, 1991-ben pedig elsőként mutatta meg gömbölyded pocakját és pózolt meztelenül a Vanity Fair címlapján. A fotó körüli botrány persze borítékolható volt. Ki a szabadság szimbólumának, ki viszont beteges magamutogatásnak tartotta. A kritikusok némelyike rajongott érte, míg mások obszcénnek, egyenesen ízléstelennek és visszataszítónak tartották Annie Leibovitz fotósorozatát. Nos, Demi valóban többet mutatott, mint amit a Vogue vagy bármely más divatlap olvasói megszokhattak. A színésznő akciója után azonban kötelezővé vált mindez a babát váró sztárok körében, és a mai napig híres kismamák tömkelege érez késztetést arra, hogy méretes pocakját és persze felhőtlen boldogságát kendőzetlenül is a nagyvilág elé tárja.

www.vanityfair.com
www.vanityfair.com

Demi Moore merészsége persze nem csak a meztelenkedésben öltött testet. Ruhatárát is nagy gonddal válogatta össze, elhúzva ezzel a mézesmadzagot a sajtó orra előtt. Az 1989-es Oscar-gálán viselt ruhája például még a maga korában is meglehetősen kínos darabnak számított. Az összeállítás méltán merítette ki a divatkatasztrófa fogalmát. Bársonyshort némi csipkével a szegélyeknél, szűk kis felső pár roppant giccses megoldással és teljes mellbedobással. Ha mindez még nem lett volna elegendő, hátul földig érő szoknyarész és barokkos csicsa díszítette a darabot. A botrányos szettet a kritikusok ízekre szedték. Valljuk be, ez érthető is, hiszen röhejesen nézett ki.

Ha nem botrányos mellényúlásairól cikkeztek a lapok, akkor provokatív és dögös összeállításait vették górcső alá.. A Tisztességtelen ajánlat című film egyik kulcsjelenetét követően - persze a szigorúan csak melltartó nélkül viselhető kreáció debütálása után - mindenkinek ilyen kis feketére fájt a foga. Később pedig zokszó nélkül borotváltatta le a haját a G.I. Jane szerepének kedvéért. Demi Moore bevállalós és szexi bige volt a javából.


Később azonban, felzárkózva a hollywoodi elvárásokhoz, valóságos plasztikai tákolmány lett belőle vasalt frizurával, óriási mellekkel és csontsoványan. Vézna és inas végtagok kandikáltak ki testhezálló, szűk kis ruháiból, így a kritikusok inkább aggodalmuknak, mintsem tetszésüknek adtak hangot. Ezen persze Ashton Kutchertől való válása sem segített, sőt. A színésznő nyalóka formára aszott, gebe testét legutóbbi bemutatóján ott rejtegette, ahol éppen tudta. Térd alá érő, magas nyakú, ujjas kimonóban jelent meg, tőle igencsak szokatlan módon.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha ő már nem is, lányai azonban csúcsformában vannak. A három bakfis, Rumer, Tallulah és Scout Willis nem sokat örökeltek édesanyjuk, Demi Moore szépségéből, tehetségéből pedig még annyit sem. Súlyos, de annál emlékezetesebb divatbakik és lelkes villantások azonban már jócskán akadnak a tarsolyukban. A 2009-es MTV Movie Awardson Rumer például egy borzalmas, zöld göncöt viselt, melynek színénél már csak a fazonja volt botrányosabb. A ruha szörnyen előnytelen volt Willis kisasszony számára.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rumer Willis

Demi Moore és Bruce Willis középső lánya, Scout pedig a StyleLikeU magazinban fedte fel méretes farpofáit egy motor hátsó üléséről. A képek eladhatónak bizonyultak, de abban azért mind a közvélemény, mind pedig az egykori sztárpár is reménykedik, hogy lányuk idővel talán valami komolyabbat is letesz majd az asztalra...

Divatbotrányok: Yves Saint Laurenthttp://www.life.hu/legytrendi/20121026-divatbotranyok-yves-saint-laurent-divattervezo-a-tokos-trukkok-mestere.htmlDivatbotrányok: Női modellek méretes hímtaggalhttp://www.life.hu/legytrendi/20121018-divatbotranyok-noi-modellek-meretes-himtaggal-ime-hires-androgun-modellek.htmlDivatbotrányok: Tom Ford, a szexista gentleman (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20121005-divatbotranyok-tom-ford-a-szexista-gentleman.htmlDivatbotrányok: Vivienne Westwood, a divatvilág vörös démonahttp://www.life.hu/legytrendi/20120925-divatbotranyok-vivienne-westwood-divattervezo-a-divatvilag-voros-demona.htmlDivatbotrányok: Dita Von Teese átverte az állatvédőkethttp://www.life.hu/legytrendi/20120913-divat-es-botranyok-dita-von-teese-a-hofeher-boru-szriptiztancosno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.