fehérnemű modell divatbemutató Palvin Barbara szupermodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas siker! A gyönyörű magyar modell, Palvin Barbara világsztárral lépett színpadra a Victoria's Secret fehérneműcég november 7-i bemutatóján.

Barbi mellett a színpadon Bruno Mars énekelt, de az estén Justin Bieber is fellépett. Ahogy arról korábban a Life.hu is írt, Barbi lelkendezve közölte a közösségi oldalán, hogy ő is ott lesz az idei divatshow-n. Ez egy óriási elismerés, hiszen Barbi mellett csakis a legszebb fehérneműmodellek léptek színpadra az este folyamán. Ott volt többek között Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio és Miranda Kerr is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nagyon büszkék vagyunk Barbira, akit már most imád a divatszakma. Tizenkilenc évesen ott lenni a legnagyobbak között igen nagy teljesítmény, a magyar szépség számára pedig ez még csak a kezdet. Reméljük, a VS december 4-i nagyszabású show-ján is büszkék lehetünk majd Palvin kisasszonyra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Meleg és trendi csizmák télrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121102-meleg-es-divatos-csizmak-telre.htmlTrendi síkabátok - nem csak a pályárahttp://www.life.hu/legytrendi/20121104-trendi-sikabatok-nem-csak-a-palyara.htmlÁtalakítunk! Szuperdögös nő lett Ágihttp://www.life.hu/legytrendi/20121106-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.