fehérnemű modell Mihalik Enikő szexi LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Chantelle Lingerie 2012-es őszi-téli kollekciójának darabjai pompásan mutatnak Mihalik Enikő tökéletes testén.

A magyar modell látható a márka legújabb reklámfilmjében, a fehérneműk pedig kétségkívül gyönyörűek. Elegánsak, ízlésesek, és könnyedén találunk olyan darabokat, melyek hétköznapra is szexisek, de a pasik előtt sem vallanánk velük szégyent. Kedvenceink a szuperkényelmes, ugyanakkor a feszes ruhák alatt is láthatatlan "nagymamabugyik" szexis kiadásban. Mihalik Enikő pedig csábosabb, mint valaha ezekben a fehérneműkben.

Átalakítunk! Jó nőnek érezte magát Krisztinahttp://www.life.hu/legytrendi/20121203-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlPalvin Barbi a legszebb nőkkel ropjahttp://www.life.hu/legytrendi/20121203-palvin-barbara-magyar-modell-vilagsztarokkal-tancolt-a-victoria-s-secret.htmlA fiatal Sisi nem is volt szép!http://www.life.hu/legytrendi/20121204-sisi-nem-is-volt-szep-erzsebet-kiralyne-divat-es.htmlKarácsonyi ajándékok 5000 forintérthttp://www.life.hu/legytrendi/20121202-karacsonyi-ajandekok-5000-forintert.htmlDivatbotrányok: Pornó a színpadon (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20121129-divatbotranyok-durva-ruhakban-lepnek-szinpadra-a-vilagsztarok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.