Trükkös ruhával takarják Ördög Nóra gömbölyödő pocakját

fashion week X-Faktor ruha terhes Ördög Nóra kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktorban hétről hétre megleshetjük, milyen ruhába bújtatják a műsorvezető-kismama, Ördög Nóra gömbölyödő pocakját. Jövő héten ennek vége.

Utolsó előtti hetéhez érkezett az X-Faktor, jövő héten kiderül, ki lesz a tehetségkutató győztese. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem láthatjuk, hogyan gömbölyödik Ördög Nóra pocakja. A stylistok a múlt héten kitettek magukért, az X-Faktor műsorvezetője az idei évadban még nem nézett olyan jól, mint akkor. Nemcsak a vörös zakó és a dekoltált felső volt telitalálat, hanem a smink, a frizura és a kiegészítők is.

Forrás: xfaktor.rtlklub.hu
Forrás: xfaktor.rtlklub.hu

Nálunk a vörös zakó a favorit

A Life.hu sztárszerzője, aki a héten szívszorító interjút adott a Fókusznak, a szombati adásban a hasát trükkösen takaró fekete ruhát kapott, amely viszont megmutatta formás lábait. A kis fekete az idei évadban nagy kedvence Nórának, hiszen több adásban is ezt választották neki. Mi nagyon örülnénk, ha a döntőre valami nagy dobást tartogatnának a műsor divatszakemberei. Kíváncsiak várjuk, mibe öltöztetik Nórát jövő héten, amikor szombaton és vasárnap is az X-Faktor színpadára lép majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.