fehérnemű vörös szőnyeg filmbemutató Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Büszkén domborította híres fenekét J-Lo csütörtök este Las Vegasban új filmje bemutatóján. Bátran pózolhatott a kameráknak, attól nem kellett félnie, hogy kilóg a bugyija.

A 43 éves Jennifer simán felveszi a versenyt fiatalabb vetélytársnőivel a vörös szőnyegen. A Parker című film bemutatóján egy földig érő Kaufman Franco ruhában domborította tomporát, aminek cselesen átlátszó részei semmi kétséget sem hagytak afelől, hogy Jen az este nem bajlódott a fehérnemű-felvétellel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A díva természetesen nem érkezett egyedül, Casper Smart, szerető kisfiúja büszkén vonult mellette. Büszke is lehetett, mert tény, hogy Jennifer volt az est legszebb asszonya.

Palvin Barbi szerelmeshttp://www.life.hu/legytrendi/20130123-palvin-barbara-magyar-modell-szexi-piros-fehernemuben-a-victorias-secret.htmlDuci modellt koronáztak Franciaországbanhttp://www.life.hu/legytrendi/20130122-duci-modellek-a-miss-ronde-szepsegversenyen-julia-castelli-lett-a.htmlDivatszörny lett a Smith család szeme fényehttp://www.life.hu/legytrendi/20130124-will-smith-es-jada-pinkett-lanya-willow-szornyu-izlessel-rendelkezik.htmlVisszafogadta a divatvilág Gallianót (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130122-john-galliano-divattervezo-visszater-a-divatvilagba.htmlPucér modell a Vogue címlapjánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130122-az-orosz-vogue-magazin-marciusi-szamaban-nadja-bender-meztelenre-vetkozik.htmlŐrületesen szexi Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legytrendi/20130123-liptai-claudia-a-nagy-duett-musorvezetoje-oruletesen-szexi-a-bemutatkozo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.