fashion week divatbemutató Sári Évi Muri Enikő ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban mutatták be a Debreczeni Zita, Dukai Regina, Zimány Linda, Bódi Sylvi és Weisz Fanni nevével fémjelzett divatmárka új kollekcióját. Az eseményen a lányok ragyogóan néztek ki, ez viszont a vendégelőadókról nem mondható el.

A divatbemutatón nem csak az est háziasszonya szerepét osztották Sári Évire, aki tavaly ősszel csendben szakított Kucsera Gáborral. A műsorvezető vendégelőadóként is fellépett a közönség előtt. Hozzá hasonlóan az X-Faktor felfedezettje, Muri Enikő is énekelt az eseményen.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Sári Évi és Muri Enikő

A két magyar énekesnőben nemcsak ez volt közös, hanem a rossz ruhaválasztás is: a két csinos, nőies alkatú énekesnőt duplájára hizlalta a ruha, amit viseltek. Pedig Sári Évinek remekül állt a narancssárga szín és az arany kiegészítők, a zsákjellegű szabás viszont eltüntette a derekát. Muri Enikő pedig hiába gyönyörű, láttuk már ennél sokkal előnyösebb és dögösebb szerelésben is. Ez a fürdőszivacsra emlékeztető szoknyarész nagyon nem neki való.

A sztárok sokszor hoznak rossz divatdöntéseket, a StílusZsaru azonban mindig figyel.
Nézd meg, hogyan teszik nevetségessé magukat!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.