fashion week Florence Welch ruha Beyoncé Rihanna vörös szőnyeg Grammy Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 10-én este két nagy vörös szőnyeges eseménynek is örülhettek azok, akik imádják bámulni, hogyan és miben vonulnak fel a sztárok. Az unalmas BAFTA az esős Londonban, a provokatív stílusú Grammy pedig Los Angelesben gyűjtötte össze a hírességeket. Ez utóbbira az eseményt közvetítő CBS csatorna külön kérte a megjelenőket, hogy mellőzzék a villantást és gondosan takarják el a testüket. Lássuk, milyen is egy villantás nélküli Grammy.

Akik betartották a dress code-ot


RIHANNA
Meglepő módon Rihanna volt az egyik, aki mindenét gondosan eltakarta, és milyen jól tette! Ebben a narancspiros Azzedine Alaia ruhában a kiszőkített hajával ő volt a legszebb a Grammy vörös szőnyegén.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

TAYLOR SWIFT
Az énekesnő általában királylány-estélyikben lép a vörös szőnyegre. Taylor Swift pont most, a szűzies Grammyre vette elő kissé merészebb oldalát. Az énekesnő, aki az eseményen elkerülte utált kolléganőjét, egy hátul nyitott J. Mendel estélyiben mutatta meg római arisztokrata nők ihlette oldalát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem volt szabad villantani a Grammyn? Olvass bővebben a szabályokról a StíluZsaru blogon!



BEYONCÉ
Az énekesnő eleget szerepelt múlt héten a világsajtóban. A Super Bowlra csipkével kombinált bőrdresszt választott, a Grammyn sokkal visszafogottabban: nadrágban pózolt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ők nyertek idén Grammyt!


KATY PERRY


Forrás: AFP
Forrás: AFP

NICOLE KIDMAN
Nem villantott, de ezzel együtt az este egyik legunalmasabb ruháját viselte Nicole Kidman. Az esküvői ruhák királynője, Vera Wang a vörös szőnyegen nem tudott tarolni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akik megszegték a szabályokat



JENNIFER LOPEZ
Az énekesnő nem bírt magával, és sokadjára is megmutatta, milyen csinos combtöve van. J.Lo ráadásul mindezt az egyik legcsúnyább ruha kíséretében tette, amit valaha vörös szőnyegen láttunk. Gratulálunk! Angelina Jolie is biztosan büszke rád!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

KELLY ROWLAND
Egy kis combtő, egy kis dekoltázs - ennyi még belefér Kelly Rowland szerint, aki az este egyik legizgalmasabb, villantásközeli estélyi ruháját viselte. A fekete Georges Chakra Couture ruha annyira furmányos szabású, hogy komoly fejtörést adhatott a szigorú dress code megálmodóinak. Akkor most villantott vagy sem?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

CHRISSY TEIGEN
Merészen (talán túl merészen?) felsliccelt, a hasat divatosan szabadon hagyó ruhát viselt Chrissy Teigen is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

SKYLAR GREY
Az énekesnő melloldala valószínűleg hatalmas vitát váltott ki a szabályok meghozói között. Őszintén szólva mi inkább a tetoválásaira figyeltünk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

ASHANTI
Ashanti fejéből is valószínűleg kiröppent, hogy ez egy villantásmentes gála. Az énekesnő a tangáját mutatta be az egész világnak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

KELTIE COLLEEN
Valahogy sejtettük, hogy nem Kelly Rowland lesz az egyetlen, aki igyekszik kijátszani a villantásbiztosokat. A trükkös body és szoknya kettőse ugyanis okot ad arra, hogy a szigorú ítészek napokig elemezhessék a vörös szőnyegen készült fotókat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akiknek villantaniuk sem kellett



FLORENCE WELCH
Most őszintén: lehet egy ilyen, őskori hüllők ihlette ruhát elfelejteni valaha is?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

LISA D'AMATO
Mi nem vagyunk benne egészen biztosak, hogy ő a Grammyre készült, de a villantásbiztosok örülhettek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

BONNIE MCKEE
Ha a ruha nem is, a frizura biztosan egy életre a retinánkba ég.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

KIMBRA
Nem tudjuk, az énekesnő kitől kapta ezt a ruhát, de jó lenne, ha örökre elfelejtené a stylistja és a tervezője nevét!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

SOLANGE KNOWLES
Beyoncé húgának mindig is izgalmasabb, kevesebbek számára érthető, különleges stílusa volt, amelyet vagy nagyon szeret valaki vagy nagyon nem, de az biztos, hogy van róla véleménye. A Grammy-gála vörös szőnyegén az év divatszínének számító smaragdzöld ruhában pompázott. Lehetetlen nem rá figyelni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

ADELE
Végre, Adele is ledobta a fekete ruháját és merészebbet vállalt. Ez a virágos ruha ugyan első blikkre sok is a sok fekete ruhája után, de határozottan izgalmas és emlékezetes döntés.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Unalmas BAFTA - Alig volt szép ruhahttp://www.life.hu/szepulj/20130211-a-legszebb-es-legrosszabb-estelyik-a-bafta-dijatadon-2013ban.htmlPalvin Barbi a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/legytrendi/20130114-palvin-barbara-magyar-modell-a-golden-globe-dijatadon.htmlA legijesztőbb smink a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130114-kaley-couco-sorozatszineszno-sminkje-a-70-golden-globe-dijatadon.htmlGolden Globe: A legszebb és legcsúnyább ruhákhttp://www.life.hu/legytrendi/20130114-a-70-golden-globe-voros-szonyegen-a-legszebb-es-a.htmlStory-gála: 5 ruha, amire sokáig emlékezni fogszhttp://www.life.hu/legytrendi/20130203-storygala-2013-feledhetetlen-alkalmi-ruhak-es-estelyiket-viselt-medveczky-ilona.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.