fashion week modell kifutó duci plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkas Évi, a népszerű hazai plus size modell részt vehetett az első British Plus Size Fashion Weekenden. Ennek kapcsán beszélgetett a Life.hu a korábban fotósként dolgozó lánnyal.

Forrás: Facebook/Eva Fontaine
Forrás: Facebook/Eva Fontaine

Évi és D. Tóth Kriszta

Plus size modellként Évi a legnagyobb hazai női magazinok divatanyagaiban is szerepelt, sőt meghívást kapott D. Tóth Krisztina talkshow-jába is. De más jellegű munkái is voltak, 2012-ben például ő volt Rideg Natali Es-tu un Ange márkájának a kampányarca. Az Es-tu un Ange kampánya során nemcsak buja és pikáns fotók, de egy szexi videó is született Évi főszereplésével.

A hazai sikerek után Évi Londonban folytatta karrierjét, ahol részt vehetett az idén először megrendezett British Plus Size Fashion Weekenden. Bár az esemény nem a hivatalos London Fashion Week része volt, ez mégsem vett vissza az esemény népszerűségéből és fényéből. Külföldön is számos sajtóorgánum tudósított erről a hétvégéről. "Ez volt a legeslegelső ilyen rendezvény, hihetetlen, hogy a részese lehettem. Az egész esemény egy zártkörű, sajtónak szóló nappal indult, ahol Basement Jaxx is zenélt. A következő nap a divatbemutatóé volt, de már déltől érdekes kerekasztal-beszélgetésekkel és plus size ruha csereberével várták az érdeklődőket" - mesélte Évi.

Fotó: Pejkó Gergő (Facebook/Eva Fontaine), http://model-management.de
Fotó: Pejkó Gergő (Facebook/Eva Fontaine), http://model-management.de

London számos lehetőséget tartogat egy plus size modellnek, nem véletlen, hogy Évi a brit fővárost választotta lakhelyéül: "Itt a határ a csillagos ég! Bármelyik európai vagy amerikai városba kiközvetíthetik a plus modelleket is, csak szerencsésnek kell lenni." Bár most inkább modellkarrierjére koncentrál, Évi a fotózással sem szakított végleg, jövőbeli tervei között a fotós karrier is szerepel: "Hosszú távon mindenképp fotósként képzelem el magam, de egy Vogue divatanyagnak vagy címlapnak nagyon örülnék, akármelyik oldalon is kelljen állnom."

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, ajánljuk az Akkor és Most oldalt!



Csinosan gömbölyödik a plus size modell pocakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120919-megmutatta-gombolyodo-pocakjat-a-plus-size-modell-amber-rose.htmlMeztelen plus size modell a címlapon üzen hadat a csontsovány modelleknekhttp://www.life.hu/szepulj/20120523-meztelen-plus-size-modell-a-cimlapon-uzen-hadat-a-csontsovany.htmlSzexi szoknyák duci csajoknakhttp://www.life.hu/legytrendi/20130128-csinos-szoknyak-duci-teltkarcsu.htmlDuci modellt koronáztak Franciaországbanhttp://www.life.hu/legytrendi/20130122-duci-modellek-a-miss-ronde-szepsegversenyen-julia-castelli-lett-a.html"Néha-néha nem árt egy kis csalás" - Így lett Zsanett duci lányból szexi csajhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120629-igy-lett-zsanett-egy-duci-lanybol-szexi-csaj.htmlDuci vagy sovány - Melyik alkatot szereti jobban a kamera?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120420-ez-zsir-duci-vagy-sovany-melyik-alkatot-szereti-jobban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.