fashion week modell Mihalik Enikő titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő munkájáról, a divatvilágban elért sikereiről mindent tudunk, de privát életébe ritkán pillanthatunk be. A Life.hu most arra kérte Enikőt, mondjon néhány eddig nem köztudott, érdekes dolgot magáról.

Mihalik Enikő, a világ egyik legkeresettebb topmodellje olyan titkokat osztott meg a Life.hu-val, hogy ki volt élete első szerelme, és hogy fodrászra a mai napig nem költ. Íme Enikő listája azokról a dolgokról, amiket még sosem árult el magáról:

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"1. A hideg ráz attól, ha valaki a fogához kocogtatja az evőeszközt étkezés közben.

2. Összesen hat tetoválásom van.

3. Hétéves koromig cumisüvegből ittam a kakaót.

4. Kiskori nagy álmom az volt, hogy pénztáros lehessek, és ha felnövök, akkor az akkori pénztárgépek gombjait nyomogathassam. Ez vonzott a legjobban.

5. Életem első szerelme Axl Rose volt.

6. A New York-i lakásomban van egy Barbie ház, amit a huszonharmadik születésnapomra kaptam két jó barátomtól. Az egyetlen lakója egy Rocky Munacsy névre hallgató szőke baba.

7. A mai napig édesanyám vágja a hajam.

8. Hamarosan fogszabályzót kapok.

9. Tizenhat éves korom óta nem iszom szénsavas, illetve semmilyen szintetikus anyagot tartalmazó, palackozott, dobozos üdítőt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.