Miley Cyrus lila haj hajfestés szőke szépség énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Foghatja a fejét Miley Cyrus, vagy inkább takargathatja. A színésznő szőke tincsei most kékes-lilás árnyalatban tündökölnek. Kisebb baleset történt ugyanis a szőkítés közben.

Ronda, lilás árnyalatú hajjal lépett ki a Los Angeles-i utcára Miley Cyrus. A fiatal színésznő-énekesnő tagadja, hogy befestette a haját, és szerinte még mindig platinaszőkék a tincsei. A sztár Twitter oldalán ki is akadt a gúnyos megjegyzésekre, és határozottan állította, hogy ő bizony még mindig szőke. Azt azonban bevallotta, hogy kicsit eltúlozta a szőkítést. Azt, hogy mennyire szúrta el a hajfestést, megnézhetitek a Daily Mail képein.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Miley Cyrus itt még vagány, szőke, melírozott tincsekkel tündököl

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.