Black Eyed Peas pocak díjkiosztó gála terhes énekesnő Fergie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Black Eyed Peas állapotos énekesnője megmutatta hatalmas, gömbölyödő pocakját. Fergie elkísérte férjét, Josh Duhamel színészt a Nickelodeon Kids' Choice díjkiosztó gálára, amit Los Angelesben tartottak.

Ez az első alkalom, hogy a fotósok előtt pózol egyre nagyobb pocakjával az énekesnő, amióta bejelentette terhességét februárban. Fergie egy testhezálló, színes halakkal teli akvárium mintázatú rövid Mary Katrantzou ruhát viselt, amit Katy Perry és Selena Gomez is megcsodáltak, az énekesnő pocakjával együtt - a képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A leendő szülők készítettek néhány fotót is magukról a családi albumukba a színfalak mögött. Fergie segített a férjének, aki egyben a show házigazdája volt. A 40 éves színész még bohócot is csinált magából, amikor beöltözött egy szűk pettyes ruhába, majd felesége is egy hasonló karcsúsított fazonú ruciban feszített mellette a színpadon - a US magazin beszámolója szerint.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.