fashion week alapdarab pulóver Nyár pulcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy valószínűséggel már mindenkinek a nyári vakáció jár a fejében, tervezzük vagy már szervezzük az utazást. A szellős ruhadarabokkal teli bőrönd fontos "utasa" pedig egy könnyű, kötött pulcsi, a mi kedvenc nyári alapdarabunk. A Life.hu három összeállítást mutat.

1. Hétvégékre

Elsőként egy édesen elegáns, rétegezett outfitet mutatunk, amely tökéletes egy szabadban tartott villásreggelihez. A neonszínű szandállal és kerek napszemüveggel a mostani trendeket is becsempészheted a máskülönben klasszikus viseletbe.


1. Pulóver - Mango 9.995 forint, 2. Ingruha - French Connection (ASOS) - 85 font
3. Táska - Mango 7.995 forint, 4. Napszemüveg - Mango 6.595 forint
5. Karkötő - Stradivarius 2.995 forint, 6. Szandál - Zara 7.995 forint

2. Elegánsan lezser

A pasztellszínű pulóver nagyszerűen mutat feketével. A (mű)bőr nadrág, a box clutch és a magas sarkú szandál nagyszerűen ellensúlyozzák a nyárias kötött darabot. Ha korallszínűre rúzsozod a szád, az már csak hab a tortán!


1. Pulóver - Mango 9.995 forint, 2 Bőrnadrág - Mango Outlet 44.995 forint
3. Box clutch - Stradivarius 12.995 forint, 4. Fülbevaló - Mango 6.995 foritnt
5. Szandál - Sam Edelman (ASOS) 100 font

3. Romantikus randira

Az ideális outfit randevúra ötvözi a visszafogottat a szexivel. Egy testhez simuló ceruzaszoknya tökéletes ellentéte a laza stílusú pulóvernek. A finom színpalettájú fehér és menta frissnek és modernnek hat, nem úgy, mint a klasszikus kis fekete. Párosítsd egy szexi nude szandállal, virágmintás kistáskával, feltűnő fülbevalóval, és már indulhatsz is!


1. Pulóver - Mango 9.995 forint, 2. Fülbevaló - Mango Outlet 3.495 forint
3. Szandál - Zara 13.995 forint, 4. Ceruzaszoknya - Mango 11.995 forint
5. Clutch - Ted Baker (ASOS) 59 font

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.