fashion week fehérnemű bugyi Billboard Music Awards Kesha vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel mindenki Cannes-ra és az ott lévő sztárokra figyel, az Las Vegasban megrendezett Billboard Music Awards gáláján több kamerairigy híresség is igyekezett minél feltűnőbben megjelenni. Kesha például otthon felejtette a bugyiját - legalábbis a fotók alapján úgy tűnik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kesháról sok mindent tudunk, például azt, hogy imád feltűnő lenni, itta már a saját vizeletét is, nyíltan vállalja, hogy biszexuális, ráadásul Obama elnöknek is szerelmet vallott már. Ezek után nem akkora meglepetés, hogy egy gálára bugyi nélkül érkezik, nem igaz? Lehet, hogy a kis fekete ruha igazi klasszikus, de nem Kesha esetében. A magasan felhasított darab alatt lehet, hogy megbújik egy parányi tanga, de az is lehet, hogy nem. Mivel a rendezvény helyszínén, Las Vegasban nem fúj a cannes-ihoz hasonló tengerparti szellő, nem tudjuk meg a csupasz valóságot.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Visel bugyit, vagy nem visel bugyit?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.