Ez lesz a divat ősszel és télen - íme a húzótrendek

fashion week divatbemutató ruha kabát ősz tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak most jön a nyár, de a divatvilág már egy szezonnal előrébb jár. Az F&F május közepén mutatta be legújabb őszi-téli kollekcióját, melyben a vezető divatházak legújabb trendjeit és kulcsdarabjait is felvonultatta. A Life.hu most megmutatja, mit lesz divatos idén ősszel.

Nőies vonalak

Ismét divat a testhezálló, nőies fazon, ami felidézi az 1940-es évek hangulatát, de természetesen modern köntösbe öltöztetve. Marc Jacobs merész mintákkal dobta fel klasszikus vonalú ruháit, Donna Karan pedig a kis feketét gondolta újra, aszimmetrikus vonalakkal kiegészítve a különleges, elegáns darabot. Az F&F kollekciója is ezt az irányzatot követi: nőies szőrmemellények, kabátok, kissé férfias bakancsokkal ellensúlyozva, ami azt üzeni, hogy bátran variálhatunk, és még az elegáns darabokat is újraértelmezhetjük egy-egy szokatlan kiegészítővel.

Forrás: www.style.com, F&F
Forrás: www.style.com, F&F

Marc by Marc Jacobs, Donna Karan, F&F

Kockák és virágok

Azt hitted, hogy a régi, kockás iskoláslány ruha soha többé nem kerül elő a szekrényed mélyéről? Nos, a következő szezonban alapdarab lehet. Eltúlzott, nagy minták, apró virágok és kockák bőrrel kombinálva, lezser, bő pulóverek- ez a szezon Grunge Luxe irányzata, ami visszaidézi a '90-es éveket, mégis újraértelmezi a kulcsdarabokat. A Givenchy kollekciójában a fekete bőrt és bársonyt meglepő vonalakkal, nagy mesefigurákkal és rengeteg, színes apró virággal dobták fel a tervezők. Yves-Saint Laurent-nál is hangsúlyos a fekete - merész színű bundákkal, ártatlan, aprómintás ruhákkal kombinálva. Az F&F hatalmas masnikkal, fekete bőrbakanccsal, bőr hatású nadrággal és szőrmemellénnyel egészíti ki az iskoláslány ruhára emlékeztető klasszikus, kockás darabokat.

Forrás: www.style.com, F&F
Forrás: www.style.com, F&F

Givenchy, Yves-Saint Laurent, F&F

Extrém darabok

Egy új, izgalmas, városi trend jelent meg Kenneth Cole és a Moschino Cheap and Chic bemutatóin, amelyben a markáns bőrdzsekit graffiti- és leopárdmintás darabokkal és hatalmas kötött pulóverekkel dobták fel. Moschino ezt az izgalmas trendet merész színekkel is kombinálja, míg Kenneth Cole a szürke, a fekete és a fehér színekkel és aszimmetrikus mintákkal, extrém kiegészítőkkel álmodta a kifutókra. Az F&F kollekciójában is felbukkan ez a trend: a fekete-fehér látványos kontrasztja, nagy mintákkal, valamint aszimmetrikus cipzárral ellátott kabátokkal kiegészítve. Ha arra vágysz, hogy a figyelem középpontjába kerülj, ez a trend mindenképp neked való!

Forrás: www.style.com, F&F
Forrás: www.style.com, F&F

Moschino, Kenneth Cole, F&F

Színes elegancia

Szeretsz csinosan járni, de nem akarsz túl visszafogottan öltözni? Íme a megoldás. Victoria Beckham negyedik kollekciójában a colourblocking trendjét hozta vissza a kifutóra és tudott újat mutatni: karcsúsított, szupernőies fazonú ruhák, finom vonalak és minták, valamint minden eddiginél izgalmasabb kabátok sorát vonultatta fel. Az F&F kollekciójában a colourblocking ceruzaszoknyákon és a nőies fazonú pulóvereken köszönt vissza.

Forrás: www.style.com, F&F
Forrás: www.style.com, F&F

Victoria Beckham, Victoria Beckham, F&F

Öltözz úgy, mint egy sztár: Heidi Klumhttp://www.life.hu/legytrendi/20130521-heidi-klum-szupermodell-csikos-stradruhaban-romantikazott-testor-szerelmevel.htmlIrtó cikis dolog lógott ki Eva Longoriábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130522-kinos-eva-longoria-szinesznorol-megjelent-a-cenzurazatlan-divatbakis-foto.htmlNyári szoknyák - a miniktől a maxikighttp://www.life.hu/legytrendi/20130518-divatos-trendi-szoknyak-nyarra-a-miniktol-a-maxiig.htmlSzexi dögnek öltözött Palvin Barbi Cannes-banhttp://www.life.hu/legytrendi/20130521-palvin-barbara-magyar-modell-nagyon-szexi-darabban-a-cannesi-nemzetkozi.htmlCsupasz melleit mutogatta a modell (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130521-lifenight-csupasz-mellekkel-fotoztak-az-ausztral-modellt-miranda-kerrt.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.