divattervező David Beckham Brooklyn Glamour Woman of the Year kitüntetés London Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham zsebelhette be az Évtized nője címet a Glamour-gálán, Londonban. A divattervezőt furcsa mód nem férje, David Beckham, hanem egy másik pasi kísérte el az exkluzív eseményre.

Különleges koronát kapott Victoria Beckham. A Spice Girl-lányból sikeres divattervezővé vált asszony vehette át a megtisztelő Évtized nője címet a Glamour Women of the Year díjkiosztó gálán, Londonban. A nagyszabású rendezvényen olyan hírességek vettek még részt, mint Kylie Minogue, Rita Ora vagy Daniel Radcliffe.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Victoria Beckham és Brooklyn

Kisebb meglepetést okozott, hogy Victoriát nem férje, David Beckham kísérte el a partira, hanem legidősebb fiúk, a 14 éves Brooklyn. Anya és fia remekül mutatnak egymás mellett. A hírek szerint nagyon jól szórakoztak, amíg a papa üzleti úton volt, Floridában. A stílusikon és négygyerekes anyuka fekete szettet választott a gálára: egy laza szabású nadrágban és egy merészen kivágott felsőben jelent meg.

Meztelenül szeret dolgozni Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130429-victoria-beckham-divattervezo-meztelenul-szeret-dolgozni-ebbol-nyer-ihletet.htmlVictoria Beckham újra kés alá feküdthttp://www.life.hu/legykepben/20130406-victoria-beckham-a-spice-girls-egykori-tagja-megint-megmuttette-melleit.htmlTökéletes szülő David és Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130307-david-es-victoria-beckham-a-legjobb-minta-minden-anyukanak-es.htmlBrad Pitt David Beckhamet akarjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130604-brad-pitt-amerikai-szinesz-szeretne-ha-gyermekeit-david-beckham-tanitana.htmlDavid Beckham: el a kezekkel a lányomtól!http://www.life.hu/szeress/20130604-david-beckham-visszavonult-futballsztar-foggalkorommel-vedi-kislanyatol-harpertol-a-pasikat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.