pulóver védekezés nemi erőszak Ázsia szőr harisnya gps perverzió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu összegyűjtötte, mit viseljenek a nők, hogy elijesszék az agresszív, perverz férfiakat.

Szőrös harisnyával elüldözhetik a lányok a perverz alakokat. Így gondolják azok a kínai feltalálók is, akik ezzel a bizarr találmánnyal rukkoltak elő. A kínai Twitteren, a Sina Weibon terjedt el, és viselését kifejezetten tiniknek ajánlják.

Forrás: Sina Weibo
Forrás: Sina Weibo

A cég szerint az egész lábat takaró harisnya szuperszexi és garantáltan elrémiszti a rossz szándékkal közeledő pasikat. Meg alapból minden férfit.

Korábban indiai tanulók megalkották a sokkolóval és GPS-készülekkel felszerelt fehérneműt is a hölgyek biztonsága érdekében. Az ázsiai országban ugyanis sok nőt erőszakolnak meg. De létezik nyakláncnak álcázott paprikaspray is.

Forrás: Firebox.com
Forrás: Firebox.com

Közben a perverz nők ellen is előrukkoltak egy különlegességgel: a szőrös mellkasú pulóvert férfiak viselhetik. Garantáltan futva menekülnek majd előle a lányok.

Átalakít a Jónő Team: topformában a fiatal anyukahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130617-atalakit-a-jono-team-topformaban-a-ketgyerekes-fiatal-anyuka-reni.htmlTűk álltak ki az énekesnő fejébőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20130618-lifenight-extrem-ruhaban-lepett-fel-bjork-enekesno-tuk-alltak.htmlSötét gondolatok ihlették a fehérneműkethttp://www.life.hu/legytrendi/20130617-lifenight-a-belas-dead-szexi-fehernemuit-nick-cave-dalai-ihlettek.htmlPólóminta lett Tolvai Renibőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20130617-tolvai-reni-a-megasztar-gyoztese-sajat-arckepevel-diszitett-polokkal-rukkolt.htmlSzexi testláncot hordanak a világsztárokhttp://www.life.hu/legytrendi/20130613-kendall-jenner-valosagshowsztar-beyonce-es-rihanna-nyomdokaba-lepett-es-testlancot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.