fashion week divattervező menyasszonyi ruha magyar divattervezők Orbán Ráhel ruha Sármán Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már az esküvő előtt tudni lehetett, hogy Orbán Ráhel menyasszonyi ruháját és cipőjét egy-egy fiatal magyar divattervező álmodta meg. Kiderült, hogy a ruha Sármán Nóra nevéhez fűződik, aki a Life.hu-nak elárulta, mi volt a fő szempont a tervezéskor.


Fotó: Hajdú D. András - Origo
Fotó: Hajdú D. András - Origo

Még több fotóért kattints a képre!

A tervező a Life.hu-nak elmondta, hogy Orbán Ráhel ruhájának tervezésekor az egyszerűség volt a fő szempont, hogy a menyasszony személyisége mutatkozzon meg, ugyanakkor elegáns és időtlen ruhát képzelt el. "Az anyagok tekintetében maradtam klasszikus és nemes kelméknél, mint a csipke és a selyem, finom törtfehér színben, ugyanakkor a sziluettbe és a szabásába belecsempésztem egy kis különlegességet és talán vagányságot is - mondta Nóra. - A ruha hernyóselyem düseszből készült francia csipke hátkivágással. A finom tüllfátyol alját csipkével díszítettem. Ráhel egy könnyű hernyóselyem organza uszállyal lépett az oltár elé, amit a lagziba már nem viselt. A menyecskeruhát is én készítettem: a ruha olajfényű piros szaténból készült, amelyet kézzel készített francia csipke egészített ki."

Sármán Nóra ruháit egyébként rendszeresen viselik magyar sztárok is a különböző gálákon, többek között Tatár Csilla műsorvezetőt, Miklósa Erika operaénekesnőt és Orosz Barbarát is láttuk már az általa tervezett darabokban. Nóra egyébként imádja a csipkét, amely szinte minden kollekciójában jelen van, nem csoda, ha ez az anyag a miniszterelnök lányának tervezett elegáns darabon is megjelenik.

Tudd meg, ki tervezte Orbán Ráhel cipőjét!



http://videa.hu/player?v=qtaFOxmg6DBmK9fa

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.