harisnyanadrág fashion week stílus harisnya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azok, akik ősszel sem szeretnének lemondani a szoknyákról és a ruhákról, nem árt, ha beszereznek egy pár mutatós harisnyanadrágot. A Life.hu most ebben segít!

Vissza a rengetegbe! - Az ősz trendszínei




Szexi

Egy fekete harisnya jó, ha megtalálható az alap ruhatáradban, még akkor is, ha nem vagy harisnyaimádó. Ha megvan az alap fekete darab, akkor lehet a gyűjteményt bővíteni, és olyan csipkésekkel és mintásakkal kiegészíteni, mint amelyek itt láthatók. Színes ruhákkal munkába is felveheted őket, sötét anyagokkal pedig gyönyörű és elegáns esti viseletek.


1. Asos 10,41 euró 2. H&M 1.990 forint 3. Women'Secret 12,99 euró

Válassz a harisnyád mellé egy trendi lábbelit! Íme a legdivatosabb őszi darabok


Színes

Ha nincs sok harisnyád, mert a szoknyák és ruhák helyett inkább a nadrágokat részesíted előnyben, a következő darabok láttán biztosan újragondolod majd a ruhatáradat. Hagyd, hogy a színes, színátmenetes harisnyák láttán magával ragadjon a vásárolhatnék, hiszen ezekkel a színekkel még a legkomorabb őszi időben is ragyoghatsz.


1. Virivee 40 dollár 2. Virivee 49 dollár 3. Asos - Happy Socks 19,52 euró
4. Harisnyanadrag.hu 2.290 forint

Kötött

Ősz végén bizony sokszor nem elegendő a nejlon verzió, hiszen a tél már javában kopogtat. Ilyenkor jönnek jól a kötött harisnyák, amelyek a mai gyártási eljárásoknak köszönhetően ugyanúgy követik lábunk formáját, mint nejlon társaik. Ezek a kötött harisnyák prímán kombinálhatók bakanccsal és kötött pulóverekkel és ruhákkal egyaránt.



1. Women'Secret 16,99 euró 2. F&F 1.490 forint 3. H&M 3.490 forint
4. Asos - Gipsy 11,71 euró

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.