Helen Mirren Jennifer Lawrence Kristen Stewart Olivia Wilde szépségmustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten olyan történt, ami eddig soha: Kim Kardashian teljesen elkápráztatott bennünket. De láttunk még szuper kiegészítőket is, és megmutatjuk azt is, mely sztárok értelmezték félre az aktuális trendeket. Íme a Life.hu heti stílusmustrája.

Egy kiegészítő, ami csodát tesz

Ha nincs kedved variálni, vegyél egy egyszerű ruhát, és dobd fel valami nagyon ütőssel. Cate Blanchett a vörösborszínű Valentino ruhájával tett csodát: a lélegzetelállító Hervé Van der Staeten nyaklánc istennővé varázsolta a filmsztárt.

Forrás: AFP

Felicity Jones sem lőtt mellé, sőt: a színésznő rém unalmas lett volna a visszafogott, fehér Dior ruhában, ha nem viseli ezt a cipőt. Ez az álomszép pink lábbeli megmentette a sztár szettjét, mi pedig azonnal szerelembe estünk.

Forrás: AFP

Nadrágban, kicsit másképp

A hasvillantós ruhák mellett a sztárok imádják a nadrágos verziókat is - nadrág és rövid top minden mennyiségben jöhet. De míg Jennifer Lawrence ezt a stílust is istenien követi, sőt, diktálja, és a színeket is csodásan kombinálja, addig kolléganője, Kristen Stewart már nem ennyire profi. Sem a nadrág, sem a felső színe nem fogott meg bennünket, a derékra kötött pulcsiról nem is beszélve. Hová lett a legjobban öltözött fiatal színésznő?

Forrás: AFP, Northfoto

A sztárok a kék szemre esküsznek

A feltűnő színű rúzsok mellett idén télen a világsztárok odáig vannak a kék szemsminkért. Pár hete Jennife Hudson mutatta be káprázatosan szép kék színű szemceruzáját, most pedig két gyönyörű színésznő választotta ezt a színt. Evangeline Lilly zöld szemeihez remekül passzol a világoskék szemsmink, és Olivia Wilde-nak is remekül áll a kék szemhéjtus.

Forrás: AFP

Csipkecsodák

A világsztárok nem unják a csipkeruhákat, és mi sem: a héten láttunk csodás és kevésbé eltalált kreációt is. Kelly Osbourne felszedett pár kilót, ez pedig jól látszik a tűzpiros estélyiben - ez az a helyzet, amikor nagyon kell vigyázni a csipkével. Bezzeg Helen Mirren és Candice Swenoepel tudják, mi a dörgés, hiszen mindketten káprázatosan festettek a csipkeruhában.

Forrás: AFP, Northfoto

Heti hopp és kopp

Novemberben a hónap színének szavaztuk meg a mustársárgát, Kim Kardashian pedig azt is bemutatta, hogy ő mindenkinél jobban tudja viselni ezt a színt. Imádtuk őt tetőtől talpig! Noomi Rapace színésznő azonban zsákruha helyett akár tündökölhetett volna a vörös szőnyegen, hiszen az ízlése igen jó a svéd színésznőnek. Na, majd legközelebb!

Forrás: AFP

Így lehetsz gyönyörű egy kanál méztől!http://www.life.hu/karacsony/szepseg/20131210-csokolnivalo-ajkak-es-puha-bor-a-mez-segitsegevel.htmlKészíts divatos fülbevalót ajándékba!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131209-hogyan-legyek-jo-no-divatos-fulbevalo-ajandekba.htmlJónő blog: Ezeregyéjszaka kabátjaihttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131209-jono-blog-ezeregyejszaka-kabatjai-kabatok-a-hideg-idore.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.