Átalakítunk! szakértő Horváth Dóra stylist stylist Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szakértő csapattal folytatódik a Life.hu jól ismert átalakító sorozata. Ismerd meg a Jónő Team mestereit, akik minden héten egy-egy újabb olvasót varázsolnak szebbé a nagy alkalomra, legyen az esküvő, első randi, házassági évforduló, diplomaosztó, ballagás, vagy valami más.

Kérdezz a Jónő Team szakértőitől! Tedd fel kérdésed a szakerto@life.hu címen! Ne felejtsd el megírni, kitől szeretnél választ kapni.



Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Ha érdekel, milyen ruhákat visel egy stylist a hétköznapokon, és hogyan telnek a napjai, kövesd a Jónő Team stylistját a Facebookon!

Horváth Dóri

Mindig is úgy gondoltam, hogy a megjelenés, és öltözködés az életünkben nagyon fontos szerepet játszik, beszéjünk akár egy randevúról vagy állásinterjúról. Rohanó világunkban a legkönnyebben úgy tudunk előre jutni, ha a lehető legtöbb információt juttatjuk el minél több emberhez, mindezt a legkevesebb idő alatt. Éppen ezért az öltözködés hatamas lehetőséget nyújt az önkifejezésre, de ez nem megy mindenkinek könnyen. Úgy érzem, a magyar divat fordulóponthoz érkezett, mivel egyre több és több lehetőség nyílik a "hétköznapi vásárlók" számára, függetlenül korra és nemre. Ugyanakkor azt veszem észre, hogy sokan elvesznek egy kicsit, mert követni próbálják a divatot ahelyett ,hogy a saját stílusukat alakítanák ki. Abban szeretnék segíteni minden kíváncsi és vállalkozó egyénnek, hogy megtalálják az egyéniségükhöz és testalkatukhoz leginkább illő stílust, hogy később tovább építkezhessenek a biztos alapokra. Ezért csatlakoztam a Jónő Teamhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.