fashion week Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is annál nagyobb öröm, mint úgy ünnepelni a szülinapunkat, hogy egy régi vágyunk válik valóra. Edit azon szerencsések közé tartozik, akinek ez megadatott. 

Editet virtuálisan régóta ismerem, de még sosem találkoztunk személyesen. A Hogyan legyek jó nő? oldalamon aktív tag, akivel összeköt minket egy kedves karácsonyi történet is. Pár éve szomorkodva írt nekem levelet, amiben elmesélte, mennyire bántja a gondolat, hogy Mikulásra nem tud felnőtt lányának ajándékot adni, mert Katinka Budapesten dolgozik, ő pedig messze él vidéken. Meghatott a történet, meg arra gondoltam, hogy én is mindig kapok anyutól lassan 30 éves fejjel is csomagot, szóval gondoltam, segítek neki. Megkérdeztem, hol dolgozik a lánya, majd másnap elmentem hozzá a munkahelyére, és vittem egy csomagot. Ez a mi kis történetünk.

Blúz, nadrág: Mojito, Cipő: Camaieu, Nyaklánc: Futureal Sportcouture
Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

Te is lehetsz bombanő vagy trendi pasi! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!

Edit azonban nemcsak engem, hanem Oscart és fotós Katánkat is ismeri az interneten keresztül, mivel régóta Oscar munkásságának nagy rajongója, Kata pedig egyszer már fotózta a lányát, aki néha modellkedik. Szóval mikor Oszi felvetette, hogy Edit mennyire szeretne minket végre személyesen is megismerni és átalakulni, ráadásul meg is érdemelné, hiszen aktív tagja a netes közösségünknek, tovább már nem volt kérdéses: karácsonyra átalakítjuk őt is és a lányát is - döntött a csapat. Így érkeztek tehát hozzánk, ráadásul pont aznap volt Edi 51. szülinapja, szóval volt miért örömködni bőven. Az átalakítást Edittel kezdtük, aki végig izgatott volt, minden érdekelte: izgett-mozgott, csacsogott egész nap.

A szépítést fodrászunk, Niki kezdte. "Első lépésként Edit ősz lenövését egy sötétviolett árnyalattal tüntettem el. Számára az a hosszúságú haj, amivel érkezett, nem előnyös, koránál idősebbnek mutatja. Egy sokkal frissebb, fiatalosabb, trendibb fazon mellett döntöttem, ami Editnek is nagyon tetszett. Otthon is könnyen fogja tudni kezelni."

Még több fotó Editről galériánkban, kattints a képre! Fotó: Kántor Kata

A haj után Oscar alkotó kezei közé került Edit, aki ezer kérdéssel árasztotta el a sminkmestert, Oszi pedig minden fortélyra megtanította. "Edit egyáltalán nem sminkeli magát, soha semmilyen terméket nem használt még eddig, még az esküvőjén sem. Éppen ezért nem szerettem volna egy drámai sminkkel kezdeni a barátkozást, ráadásul a bőre tökéletes állapotban van, tehát elegendőnek ítéltem egy szolidabb, natúrabb sminket, amiben a női értékei igazán tudnak ragyogni. Csodakrémmel kezdtem a sminket, ami fantasztikusan feltöltötte, energetizálta a bőrét. Leheletnyi finom alapozóval tökéletesítettem az arcát, majd finoman púdereztem. A szemére a természet színeit használtam: bronzot és barnát. A szempilláit dúsítottam, orcáira finom arcpír került, ajkaira pedig egy mályvás árnyalat. A körmeit szenvedélyes pirosra festettem."

Mikor Oszi végzett, a Fashion Donor kiváló ízlésű tagjaihoz irányítottuk Editet, hogy közösen találják meg a legszebb ruhát, amiben igazán érvényesülhet az alakja és a személyisége. "Edit a mindennapokban elegánsan öltözködik, de saját bevallása szerint talán kicsit egyhangúan. Szerettük volna megmutatni, hogy egy nadrág, ing szett is lehet izgalmasan friss, ha ügyesen kombináljuk a színeket, formákat és az anyagokat."

Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

Mikor minden elkészült, már csak a fotózás volt hátra. Katának nem volt nehéz dolga Edittel, akinek folyton fülig ért a szája a boldogságtól. Hiába no, élvezte ezt a napot, sokszor elmondta, hogy milyen tökéletes szülinapi ajándék ez számára. A Jónő Team még egy szép virággal is meglepte az átalakítás mellé, és ő sem érkezett üres kézzel. Mivel hobbija a kézművesség, így saját készítésű ajándékkal lepte meg a csapatból Oscart és Katát - mind a ketten nagyon örültek a figyelmességnek. Miután Edit átalakult, lányán, Katinkán volt a sor: de ezt majd csak jövő héten mesélem el.

Átalakít a Jónő Team: Káprázatosan fest Dórihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131209-atalakit-a-jono-team-nagyon-csinos-lett-a-21-eves-dori.htmlÁtalakít a Jónő Team: Divatos férfi lett Jocihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131203-atalakit-a-jono-team-teljesen-megvaltozott-joci.htmlÁtalakít a Jónő Team: Tűsarkúban hódít Julihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131118-atalakit-a-jono-team-tusarkuban-hodit-juli.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.