A legtrendibb ajándékok anyunak, a pasinak, a barátnőnek

fashion week karácsony anyuka barátnő ajándék pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még jócskán van időnk beszerezni a karácsonyi ajándékokat, azonban ha nem akarunk a végső hajrában idegösszeroppanás közeli állapotba kerülni, jobb most elkezdeni a vásárlást. Évről évre nem kis fejtörést okoz, hogy kinek, mit vásároljunk, még akkor is, ha nagyon közel álló személyekről van szó. Ezúttal ehhez próbálunk némi segítséget nyújtani.

iStockPhoto
iStockPhoto

Az anyukád, a pasid és a barátnőd. Mindhármuktól szuper ajándékokat szoktál kapni, mégis meglőve érzed magad, mert nem sikerült kiderítened, hogy mire is vágynak igazán. Még a vásárlás előtt érdemes puhatolózni, hogy semmiképp se fogj mellé, de olykor az is elég, ha észérvek mentén haladva kikövetkeztetjük, hogy anyukánk vagy épp szívszerelmünk minek örülne igazán. Persze mi sem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen nem egyszerű csak úgy tanácsot adni, hogy mit tegyél a fa alá, mégis megpróbálkozunk vele. Ha egy kicsit is sikerül inspirálnunk, már jó munkát végeztünk, sőt azt is próbáljuk bebizonyítani, hogy a legszuperebb ajándékokért nem kell mindig a plázába rohanni.

Ajándékok anyukádnak


Creed, Love in White parfüm: Neroli

Ízek, imák szerelmek könyv: A túlságosan hollywoodira sikerült film helyett érdemesebb időt szánni a regény elolvasására, ami igazi lélekmelegítő, elvarázsoló olvasmány.

PanyiZsuzsi ezüstgyűrű: Miért ajándékoznál kommersz tömegcikket, ha ugyanazon az áron hazai tervező egyedi munkáját is megvásárolhatod? PanyiZsuzsi kreációi közt találsz bohém és szofisztikált alkotásokat is.

Women Secret köntös: Egy pihe-puha, meleg köntösnek ki nem örülne? A hideg napokon anyukád biztosan boldogan bújik majd bele ebbe a kényelmes, csodás színű köntösbe.

Reserved pénztárca: Régi pénztárcája már nem a legjobb állapotú, magának mégsem vásárol egy új darabot? A karácsony remek alkalom, hogy meglepd egy nőies, elég nagy méretű tárcával, amiben minden irat elfér.

Ajándékok a pasidnak


Nooka óra:

1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz könyv: Jóllehet, a zenei ízlésetek nem épp megegyező, ha a pasid rajong a zenéért, ezzel az alapművel biztosan örömet szerzel majd neki.

Edwin Jagger borotva: Hiába használ elektromos borotvát, ez a mesés borotvakészlet még dísztárgynak is bőven elmegy. A Neroli parfüméria kínálatában három különböző színben is megtalálod.

H&M kardigán: Ki mondta, hogy csak a bölcsész srácok hordanak kardigánt? Ha a pasid is osztja ezt a buta tézist, súgd meg neki, hogy a Burberry-kollekciók szinte állandó darabja nemcsak praktikus, de még szexi is.

Springfield fülhallgató: A Lifestyle-kollekcióban csupa hasznos dologra bukkanhatsz, mint például ez a nonfiguratív mintás fülhallgató. Zene-függőknek alapdarab!

Ajándékok a barátnődnek


Erotikus hétvége készlet:Bigyóshop

Stradivarius kulcstartók: Cipő, táska és napszemüveg. A miniatűr változatok biztosan leveszik majd a lábáról a barátnődet, pláne, ha rajong az aprócska kövekért.

Lilla Sellei sminkestáska: Lilla táskái nemcsak mutatósak, praktikusak is. Ebben a bájos virágos sminktáskában akad hely az ecseteknek és a kozmetikumoknak is.

Látomás hajpánt: A Látomásba betérve rengeteg kincsre bukkanhatunk. Ez a tollas hajpánt egyszerre szuperdivatos és kifinomult, a barátnőd odáig lesz érte.

Mango partitáska: Kicsi, de mutatós - ez a tökéletes partitáska ismérve. A Mango kínálatában szemet gyönyörködtető darabra bukkantunk, amitől nem lesz könnyű megválnod.


Tipp: Tökéletes nő nem létezik - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=c5QHpAVLpdATBq3n


Galéria: Kedvenc márkáink ünnepi sminkjei

/1012/Aj_nd2010121323435

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!














Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.