fashion week tavasz cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a divattervezők bizarrcipő-fétise folytatódik. A banán alakú sarkak, fűzős klumpák után már semmilyen forma nem lehet túl furcsa vagy kényelmetlen.Nézd meg ezt is!Lady Gaga vér és sperma illatú parfümmel sokkolNő vagyok, és borotválom az arcom

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Most tavasszal a furcsa kollekció egy "flatform" cipővel bővül, ami - mint a neve is mutatja - platform talp kombinálása lapos cipővel. A Chaneltől, a Pradán át, Chloe-től Vivienne Westwoodig mindenki végigsétáltatta ezt a fazont a kifutóján, és úgy harangozták be, mint 2011 cipőjét.

Az egyik szemünk sír, a másik nevet. Egyrészt, ez a darab anélkül emeli meg a magasságodat 8 centivel, hogy bármiféle fájdalmat okozna. Másrészt, viszont úgy néz ki, mintha két darab téglát kötöttél volna a lábadra, ami nem a legszebb látvány - pláne nem egy kis cuki bokapánttal párosítva!

Ráadásul Japánból, ahol az iskolás lányok körében nagyon népszerű ez a viselet, több száz szörnyű balesetet jelentettek, amit ez a cipő okozott. Ez az a modell, amiről akár öngyilkosságot is el lehet követni, ha leugrunk róla...

Talán a divatdiktátoroknak sikerül rávennie bennünket egy pár megvételére, de félünk attól, hogy ez lesz a mi Achilles sarkunk a nyáron.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.