Kate Middleton a világ leggyönyörűbb cipőjét keresi

esküvő Manolo Blahnik Kate Middleton Vilmos herceg cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Middleton a XXI. századi Hamupipőke - persze kevésbé hányatott sorssal -, akit hamarosan feleségül vesz a "mesebeli herceg". Menyegzőjére az álomruha mellé meg kell találnia a tökéletes lábbelit - íme a nagy cipőtervezők ajánlatai a leendő hercegnőnek.

René Caovilla

Az olasz divattervező Swarovski-kristályokból és marabutollakból álmodta meg Kate Middleton Hamupipőke-cipellőjét, ami igazán egyedi lett.

Cesare Casadei


A zseniális tervező úgy gondolta, Kate lehetne a 2011-es év Audrey Hepburnje, így ehhez méltó cipellőt tervezett a lánynak. A pink selymet virágmintákkal és áttetsző kristályokkal dobta fel a cipőmágus - az eredmény igen nőies lett.

Giuseppe Zanotti

A tervező imád valódi ékszereket alkotni a kecses női lábakra - olyan cipőt álmodott meg, mely stílusában nagyon hasonlít Kate Middleton zafírral és gyémántokkal kirakott eljegyzési gyűrűjére. A mesés lábbeliben a kövek mellett a fekete szatén és a fém tűsarok tökéletes párost alkotnak: a darab igazán fenséges lett.

Georgina Goodman


Georgina álmodta meg talán a legelegánsabb darabot a hercegi menyegzőre: a modern és a klasszikus ötvöződik kreálmányában. A gyöngyök és az antik csipke egyszerűen csodásan mutatnak együtt!

Manolo Blahnik

Természetesen "A nagy Manolo" sem maradhat ki a cipőtervezők közül: kreációjában őt a halványsárga virágok és a gyöngyök ihlették, mert Vilmos menyasszonyában látja a tavaszt és a megújulást. Az eredmény önmagáért beszél.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.