fashion week overáll ruha Rihanna divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna élvezi az őrült divatdiktátor szerepét: múlt héten a fürdőruhában történő vásárlást népszerűsítette, a minap a testére cuppantott, ocelotmintás sztreccsoverállban tette ugyanezt.

Rihanna minden hétre tartogat egy furcsa ruhát, amelyet mások otthonra sem vennének fel, nemhogy az utcára. Riri pont múlt héten mutatta be, hogyan lehet fürdőruhában és saruban vásárolgatni anélkül, hogy zavarban lenne. A minap egy vörös, ocelotmintás, testre cuppanó overállban tette ugyanezt, amelyet itt nézhetsz meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egy ilyen szűk ruha erősen tevepata-gyanús, de mindenkit megnyugtatunk: az ízlésficamnál nagyobb divatbalesetről Rihanna esetében nem volt szó. A sztár nem parázik a tevepatától, mert valószínleg megvannak a trükkjei (például ilyen, ilyen vagy ilyen eszközök), amelyekkel elkerülheti a sztárok körében is előforduló kínos bakit. Azt meg sem kérdezzük, te bevállalnád-e ezt a szettet, a válasz úgyis egyértelmű. Rihannából és a ruhatárából csak egy létezik, minden más majmolás lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.