fashion week táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztosan emlékeztek Az ördög Pradát visel azon jelenetére, mikor a nyers stílusú asszisztens kikapja a férfias bőrtáskát az újonc Anne Hathaway kezéből, mondván, ezzel nem léphet be a főszerkesztő irodájába. Bizonyára még a film stylistja sem sejtette, hogy a kicikizett, maszkulin, szigorú vonalú, sokcsatos bőrtáska négy évvel később az őszi/téli szezon kedvelt darabjává válik.
Őszi-téli cipőhoroszkóphttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20101110-osziteli-cipohoroszkop-minden-jegy-masban-jar.htmlKabátkavalkád - minden alakrahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101028-kabatkavalkad-minden-alakra.html

Szokásunkkal ellentétben ezúttal négy brit márka, az Asos, a River Island, a New Look és természetesen a Topshop kínálatából válogattuk ki a trendnek megfelelő darabokat, és persze az sem marad titok, hogy miként viseljük ezeket a férfias modelleket.


Ha az egyéniségeddel egy kicsit sem fér össze a maszkulin divat, inkább ne újíts be egy hasonló táskát, bátran maradj a jól bevált formáknál. Ha viszont úgy érzed, hogy elegendő nőiesség árad az öltözékedből, na meg persze önmagadból, akkor nyugodtan válassz a trendnek megfelelő csatos bőrtáskát, hiszen hozzá illő feminin kiegészítőkkel harmonikus lehet az összkép. Mondanunk sem kell, hogy a valódi bőrből készült táskák ára bőven nem áll meg annál a limitnél, amennyit örömmel kicsengetünk egy mutatós retikülért, ha viszont találsz egy funkcionális, neked tetsző darabot, érdemes befektetned. Hogy miért? Ezek a darabok még a mindennapi használat során is elnyűhetetlenek, a belsejükben lévő, többnyire hatalmas térről nem is beszélve. Ha viszont nem áldoznál súlyos tízezreket egy mesés darabért, érdemes benézni a város legjobb turkálóiba, melyekben kis szerencsével hasonló kincsekre bukkanhatsz, sőt a nagyi gardróbja is jó eséllyel rejt csodás retro bőrtáskákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.