fashion week papucs szandál nyári cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mostani trendkavalkádban, amikor tobzódhatunk a különböző színekben, mintákban, fazonokban és anyagokban, nehéz útmutatást adni, milyen szandált szerezzünk be mindenképp a nyárra. Nem is szeretnénk megmondóemberek lenni, inkább felvázolunk öt különböző lehetőséget, amelyekkel nem lehet melléfogni.

Virágos

Aki rendszeresen olvas bennünket, az valószínűleg álmából felkeltve is tudja, hogy a szezon egyik legerősebb trendje a virágminta. Ha alapból odáig vagy érte, akkor idén nem lesz okod panaszra: a szandálokat az aprócska, színes virágok mellett gyönyörű liliomok, pipacsok és rózsák borítják. Sőt, a virágok nemcsak az anyagok mintájaként, hanem 3D-ben is megjelennek a meseszép topánokon. Bár a virágos minta elsőre szendének vagy túl romantikusnak tűnhet, azért egy sziromtengerben úszó, hangsúlyosabb darab a legegyszerűbb összeállításnak is új lendületet adhat.


Nézd meg az összes szandált nagyobba képgalériánkban! Katt ide!

Hangsúlyos részletek

Bár a szezonban még mindig a platform- vagy a telitalpú cipőké a vezető szerep, azért akkor sem maradunk ki a trendi lányok sorából, ha a lapos talp hívei vagyunk. A szezonra jellemző glamúrt és a túlzásokat ugyanis ezek a darabok sem nélkülözik. A tekintetet vonzó méretes applikációk, csillogó berakások, buja rojtok, markáns megoldások jellemzik a lapos talpú szandálokat. Istenien megy hozzájuk például egy egyszerű szabású ruha, amely nem rejti el a lábadon viselt ékes darabot.


Nézd meg az összes szandált nagyobba képgalériánkban! Katt ide!

Minimalizmus a lábon

Ha mégsem szeretnél elveszni a részletekben, akkor itt az előzővel teljesen ellentétes minimalista vonal. Telített, tiszta színek, a bonyolultságot teljesen mellőző pántok, lapos talp - ezek a luxus legújabb metaforái. Kombinálhatod őket csupa basic darabbal, de akkor is tökéletes lesz az összhatás, ha a minimalista cipő mellett egy másik kiegészítő - például a táska vagy az ékszer - lesz hangsúlyos.


Nézd meg az összes szandált nagyobba képgalériánkban! Katt ide!


Ultranőies darabok

Nemcsak a robosztus fazonokat vagy a lapos sarkú cipőket kedvelők érezhetik úgy, hogy kényeztetik őket, hanem a finomabb, nőiesebb darabokért rajongók is. A választék bőséges, mi mégis a tavaszi-nyári szezon egyik legizgalmasabb színösszeállításában gondolkodtunk, amikor összegyűjtöttük a kedvenceinket. A vibráló neonszínek és az azokat csitító bézs, világosbarna vagy nude felülmúlhatatlanok együtt.


Nézd meg az összes szandált nagyobba képgalériánkban! Katt ide!

Telitalpú

Jó néhány év kihagyás után a telitalpú darabok újra a kifutókon, majd azzal a lendülettel a kirakatokban találták magukat - sokak legnagyobb örömére. A telitalpú, ránézésre súlyos darabokat ugyanis a nők nagyobb része sokkal kényelmesebbnek és stabilabbnak találja, mint a magas sarkú cipőket. Idén a legtöbb telitalpú cipőnél a természetességre utaztak a tervezők és a készítők: a talprész többnyire fából, jutafonalból vagy háncsból készül.


Nézd meg az összes szandált nagyobba képgalériánkban! Katt ide!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.