fashion week sztárok Hollywood farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint tudjuk, a kritika közös gyakorlása a nők körében elég erős összekovácsoló erő. Ettől függetlenül olykor el kell ismernünk, hogy vannak nőtársaink, akik bizony tökéletesek - és ez nem csak fürdőruhában látszik. Bikini helyett ezúttal tökéletes és emlékezetes farmeres pillanatok következnek.

Ez az érzés persze a sztárok fotóit elnézve halmozottabban jelentkezhet, és a modellek sem kivételek, elég ha a Victoria's Secret-bemutatókra gondolunk. Korántsem kell fürdőruhába bújtatott testeket látnunk ahhoz, hogy szépen mondva féltékenyek, csúnyán szólva pedig irigyek legyünk.

Mi is rendszeresen foglalkozunk ezzel az alapdarabbal, hiszen ha jól választunk, az örök kék ruhadarab a legjobb formánkat domborítja. Inspirációért ezúttal is a hírességeket hívjuk segítségül, akik lehetnek vékonyak vagy gömbölyűek, szőkék vagy barnák, egykori vagy jelenlegi sztárok, egytől egyig tökéletesen mutatnak farmerben. Kell-e egyéb bizonyíték arra, hogy ez bizony valóban örök darab?

/1011/Szexi20101130121625

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.