személyiség fashion week táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit üzen egy táska a világnak tulajdonosáról? Mennyit számít a szín és a forma?

Thinkstock
Thinkstock

Trendi: Ha mindig az aktuális trendeknek megfelelő darabot viseled, azt mutatod a környezetednek: "tudom, hogy mi zajlik a világban". Nagy figyelmet fordítasz az aktuális divatra, minden holmidnak ideinek és újnak kell lennie, ezenkívül azt is tudatod magadról, hogy egy igen egyedi és ritka darabot tudhatsz a magadénak, vagyis különleges személyiség vagy.

Boríték- vagy laptáska: Igazi díva vagy, akinek nem kell sok dolgot magával cipelnie, mert mindig van, aki érted jön autóval, vagy az esetlegesen hiányzó tárgyat gyorsan pótolja számodra. Szereted szabadnak érezni magad, a nehéz és nagy táska súlya nélkül. Emberileg sem viseled jól a nehézségeket, ha teheted, kerülöd is ezeket nagy ívben, tudatosan nem bonyolódsz mindenféle konfliktusba.

Thinkstock
Thinkstock

Extravagáns: "Nálam mindig, minden összehangolt." Van helye mindennek, ugyanakkor a táskád illik az aktuális ruházatodhoz. A kecses, valódi bőrtáska klasszikussá tesz - főleg, ha fekete, barna vagy bézs színben választod. Alkalmas rá, hogy napközben beletuszkold a csekkeket és elszaladj a postára, és ha este meghívást kapsz egy bárba némi iszogatásra, akkor is nyugodtan megjelenhetsz vele!

Aktatáska: Igazi profi vagy és ennek minden kiegészítődön látszania kell! Az aktatáska főként az üzletasszonyok kedvelt kiegészítője, akik imádják, hogy már több színben lehet kapni puha bőrtáskát irataiknak, ugyanakkor a vállpánt miatt a kezük örökké szabadon van. Ebben a táskában egyértelműen rend és következetesség uralkodik.

Thinkstock
Thinkstock

Hagyományos válltáska: Aki az egyszerű, közepes méretű, klasszikus táska mellett dönt, soha nem szeretne feltűnni, vagy épp ellenkezőleg, ez által akar kitűnni a tömegből azzal, hogy a letisztult stílust kedveli. Ha ilyen táskád van, soha nem élsz vissza a lehetőségeiddel, csupán azt üzened a világnak, hogy gondolkodásod és cselekedeteid épp olyan letisztultak, mint a táskád.

Laptoptáska: Rend a lelke mindennek! Te aztán nem mész sehová felkészületlenül és praktikussági okokból soha nem döntenél egy kisebb, viszont a ruhádhoz esetleg jobban illő darab mellett. A táska kissé szögletes jellege a te gondolkodásmódodat követi: megvannak a célok, tervek, elképzelések, szinte már-már mérnöki pontossággal kiszámítva.

Thinkstock
Thinkstock

Metálosan csillogó: Különlegesség és extravagancia bármikor! Ha ilyen arany, bronz vagy ezüst, csillogó-villogó táskát tudhatsz a magadénak, azt közvetíted a világ felé, hogy különleges vagy, hozzád hasonlót még keresve sem lehetne találni. Aki hétköznap is ilyen csillogó táskával mer megjelenni, az pontosan tudja, hogyan kerüljön a középpontba.

Forrás: Ezoterikus.hu

Nézd meg ezt is:
Amilyen a kutyád, olyan vagy te!
Amilyen a zokni, olyan a pasi!

Amilyen a popsi, olyan a nő! Hátsófertály teszt!



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.