Házikedvencek döbbenetes képeken! - Így még sosem fotóztak kutyákat

fénykép fotózás kutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyálas pofarázás minden gazdinak ismerős, ám ezidáig senkinek nem jutott eszébe ilyenkor megörökíteni a kutyákat - kivéve a 30 éves Carli Davidsont, aki különleges technikát alkalmazva fotózta a kutyákat. Döbbenetes képek következnek!
/1108/Shake201183103511
Többszáz pötty egy helyen! Nézegess elbűvölő képeket apró kiskutyákról!http://www.life.hu/life/galeria/20110727-tobbszaz-potty-egy-helyen-nezegess-elbuvolo-kepeket-apro-kiskutyakrol.htmlApró borsószemből életerős dalmata - Imádnivaló fotókon egy kiskutya fejlődése!http://www.life.hu/life/galeria/20110727-apro-borsoszembol-eleteros-dalmata-imadnivalo-fotokon-egy-kiskutya-fejlodese.htmlVicces fotók: jógázó kisállatok!http://www.life.hu/life/galeria/20110621-vicces-fotok-jogazo-kutyak-es-macskak.htmlElképesztő! Megmozdultak a fotók!http://www.life.hu/life/galeria/20110520-megmozdulo-kepek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.