Kiábrándító, hogy még ő is kés alá feküdt! - Leleplező fotón a gyönyörű színésznő

színésznő Fotókon akkor és most Charlize Theron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli harminchetedik születésnapját a szépséges dél-afrikai színésznő, Charlize Theron, aki szintén nem kerülhette el az apró korrekciókat.

A szépségnek nem volt könnyű gyermekkora: tizenöt éves korában szemtanúja volt apja halálának, aki agresszív alkoholista volt és Charlize anyja lőtte le önvédelemből, amikor egy alkalommal a férfi rátámadt. Charlize tizenhat évesen szépségversenyt nyert, és modellszerződéssel Milánóba utazott. Később Los Angelesbe költözött, ahol már apróbb filmszerepeket is kapott. 1997-ben, Az ördög ügyvédje című film után mindenki megtanulta a káprázatosan szép fiatal színésznő nevét. Imádtuk Charlize-t a bolondos lány szerepében az Édes november című romantikus filmben, és irigykedtünk szépségére Az olasz meló után. Oscart A rém című film legjobb női főszereplőjeként kapott 2003-ban. Charlize szinte egy percet sem öregedett jó tíz év alatt, de az orrán jól látszik, hogy ő sem kerülhette el, hogy plasztikai sebészek tökéletesítsenek a külsején.

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.