Chuck Norris színész Fotókon akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepli születésnapját Chuck Norris. A legendás színész-harcművész 73 éves.

Kedvenc texasi kopónk ereiben több nemzet vére is csordogál, hiszen apai részről cherokee indián, édesanyja révén pedig angol-ír származású. 18 éves korában csatlakozott az Egyesült Államok légierejéhez, itt ragadt rá a Chuck becenév, illetve ebben az időben kezdte el érdekelni a harcművészet is. Leszerelése után karateiskolát alapított, melyek olyannyira sikeresnek bizonyultak, hogy számuk évről évre gyarapodott. Hogy Chuck Norris végül a filmezésre adta fejét, az valójában a legendás Bruce Lee-nek köszönhető. Ő beszélte rá a későbbi texasi kopót, hogy próbáljon szerencsét a filmiparban, találkozásuk után nem sokkal pedig színészi karrierje is elindult. Chuck túl a hetvenen is nagyon aktív: 2012-ben ő is szerepelt az akciósztárokkal elárasztott A feláldozhatók 2 című mozifilmben is. Boldog születésnapot kívánunk!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre a galériáért!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.