Karate kölyök Hongkong Jaycee Chan színész Fotókon akkor és most Jackie Chan karatemester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
59 éves lett a kedvenc karatemesterünk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jackie 2013 márciusában Kínában

Már kiskorában ágyúgolyónak becézte családja Jackie Chant, annyira energikus volt. A kis Jackie nem jeleskedett a tanulásban, így miután kibukott az iskolából, szülei egy nagy hírnévnek örvendő dráma-akadémiára íratták be a fiút. Hála az itt szerzett tudásnak és tapasztalatoknak, már nyolcéves korában filmekben szerepelt. Rögtön fel is figyelt rá egy hongkongi filmproducer, aki által megkapta első főszerepét A halál keze című filmben. Az igazán átütő sikert azonban a Részeges karatemester hozta el számára. A hét nyelven beszélő színész jelenleg feleségével és fiával, Jaycee-vel él együtt, aki apja nyomdokaiba lépett: színészettel és énekléssel foglalkozik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jackie Chan 1997-ben és 2012 decemberében

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, nezéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.