Harcosok klubja színésznő Fotókon akkor és most Helena Bonham Carter Harry Potter A király beszéde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepli 47. születésnapját a Harry Potter és a Harcosok klubjának színésznője, Helena Bonham Carter.

A különc színésznő nem akármilyen felmenőkkel büszkélkedhet, hiszen atyai nagyapja az egykori angol miniszterelnök, Lord Asquith volt. Édesanyja, aki pszichoterapeutaként dolgozott, súlyos idegösszeroppanást kapott, amikor a kis Helena mindössze ötéves volt. A színésznő gyermekkorát ugyancsak beárnyékolta apja bénulása és tolószékbe kerülése, amit egy rosszul végzett rutinműtét okozott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A híres filmrendező, Tim Burton felesége általában érdekesre (sokszor pedig borzalmasra) sikeredett excentrikus ruhakölteményeivel hívja fel magára a bulvársajtó figyelmét. Helena saját bevallása szerint gyakran csalódik, amikor visszanézi magát egy-egy összeállításában, mert elferdítve adják vissza a hangulatát. A Harry Potter-filmek és A király beszéde sztárja elmondása szerint ő inkább arra használja gardróbszekrényét, hogy mindig valami mássá alakulhasson át, mint amilyen valójában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Így nézett ki évtizedekkel ezelőtt Cherhttp://www.life.hu/life/galeria/20130516-fotokon-akkor-es-most-cher.htmlKislánykora óta sztárnak készült a Vad angyalhttp://www.life.hu/life/galeria/20130516-fotokon-akkor-es-most-natalia-oreiro-a-vad-angyal-szinesznoje.htmlŐrülten szexi fotók a Éjjel-Nappal Budapest sztárjárólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130516-orulten-szexi-fotok-nadai-anikorol-az-rtl-klub-sztarjarol-ejjelnappal.htmlEgyszerű emberként él a milliárdoshttp://www.life.hu/life/galeria/20130509-fotokon-akkor-es-most-mark-zuckerberg-a-facebook-megalapitoja.htmlLányos kisfiú volt Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130509-fotokon-akkor-es-most-robert-pattinson-az-alkonyat-filmek-szinesze.htmlMilliomosokra bukik Linda Evangelistahttp://www.life.hu/life/galeria/20130509-fotokon-akkor-es-most-linda-evangelista-szupermodell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.