divattervező színésznő Mary-Kate Olsen Fotókon akkor és most Ashley Olsen iker stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mary-Kate és Ashley Olsen a napokban ünneplik 27. születésnapjukat.

Szó szerint a képernyőn nőtt fel Mary-Kate és Ashley Olsen, akik kilenchónaposan szerepeltek a Bír-lak sorozatban, egészen a széria megszűnéséig. Érdekesség, hogy a csöppségeket ekkor még váltották, a stáblistán pedig Mary-Kate Ashley Olsen néven szerepeltek.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Az ikrek hatalmas népszerűségnek örvendtek. Számos közös film után az üzleti világba is belekóstoltak. 2004-ben megalapították divatcégüket, mellyel a tinédzser lányok körében taroltak. A hírnévvel járó felhajtást azonban ők is megsínylették. Mindenkit sokkolt a hír, amikor Mary-Kate egyetemi tanulmányait megszakítva egy rehabilitációs intézetbe került, hogy anorexiáját kezeljék. A lányok ma már jól vannak: Mary-Kate a hírek szerint Nicolas Sarkozy testvérével, a 43 éves Olivier Sarkozyvel jár jegyben, míg a lány ikertestvérét, Ashley-t nemrég egy titokzatos idegen oldalán kapták le a lesifotósok.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.