fashion week Vilmos herceg esküvője menyasszonyi ruha Kate Middleton Vilmos herceg vendég
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten könyörtelenek voltunk Kate Middletonnal, és másnak adtuk a legszebb ruha díját. Ugyanakkor a hét legsikertelenebb választására is a királyi esküvőn bukkantunk rá. Heti stílusmustra következik.



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Könyörtelenek leszünk Eugenie és Beatrice hercegnőkkel is, csak kicsit másképp. Kilométerekben lehet mérni a stíluskülönbséget a két királyi sarj és a polgári Middleton család tagjai között- és ennek semmi köze ahhoz, hogy az utóbbiakat szerencsés alkattal áldotta meg a genetika. Elképzelésünk sincs, hogy Eugenie miért öltött magára ilyen puffos, masnikkal díszített ruhát, amiben pontosan úgy néz ki, mint egy túlméretezett muffin. És valahogy arra sem találunk magyarázatot, hogy miért kellett Beatrice hercegnőnek olyan kalapot választania, aminek díszítése a legnagyobb erőlködés ellenére sem masnira, hanem egy szarvasbogár csápjára hasonlít. Valami decensebb darabban jobban mutattak volna. És aki magas sarkút vesz fel, legalább tudjon benne járni!

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Így lépett le Vilmos herceg és Kate Middleton a palotábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110430-vilmos-herceg-es-kate-middleton-helikopterrel-repultek-naszutra.htmlEbben a ruhában bulizott Kate Middleton az esküvő utánhttp://www.life.hu/szepulj/20110430-kate-middleton-masodik-menyasszonyi-ruhaja.htmlWC-papírból készítettek koktélruhát - Te felvennéd?http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110430-szepulj-meg-a-wcpapirtol.htmlMáris terhes Vilmos herceg felesége?http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110430-vilmos-herceg-es-kate-middleton-maris-gyermeket-varnak.htmlKate Middleton mindenkit levett a lábáról!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110429-kate-middleton-mennyasszonyi-ruhaja.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.