Szarvasbogár a fejedre - A királyi esküvő legdurvább kalapjai

fashion week Vilmos herceg esküvője Egyesült Királyság kalap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi esküvő egyik legnagyobb vizuális élménye nem a ruhák voltak - egyet leszámítva. Nem is a cipők - bár Victoria Beckham csúcsra törő, platform Louboutinját azért nem lehetett szájtátás nélkül kommentálni. Az esküvő szenzációi mégis azok a tollakkal, tüllökkel és különböző bizgentyűkkel felszerelt kalapok, fejfedők és tökfödők voltak, amelyek láttán azt kérdeztük magunktól: vajon mi inspirálta a tervezőt? Erre kerestük a választ.
Eugenie hercegnő

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Beatrice hercegnő


Forrás: AFP
Forrás: AFP


John Bercow házelnök felesége, Sally Bercow egy fekete szobafestő pemzlit viselt a fején, de az is lehet, hogy a kreálmány megalkotója egy eddig el nem készült Tim Burton-film drámai tavirózsáját vette alapul.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Elmesélnéd, mi történt veled ma? Ülj be hozzánk!



Miriam Gonzalez



Forrás: AFP
Forrás: AFP


Karen Gordon, a néhai Diana hercegnő testvérének menyasszonya szinte inkognitóban érkezett, annyira eltakarta az arcát a furcsa kalap, amelynek egy kis engedménnyel ugyanúgy kiindulópontja lehetett egy katonai sisak, mint egy medúza teste.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Annabel Ballin kalapját elnézve asszociálhattunk volna egy ufóra, is, ahogy azt mondjuk az ötvenes években elképzelték, végül mégis egy végtelen pipacsmezőre mondtunk igent. Szerintünk csak ez ihlethette a fejfedőt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A bájos svéd Viktória trónörökös hercegnő fején szerintünk kétséget kizáróan egy repülő csészaalj landolt, amit valamikor, sok-sok évvel ezelőtt meg is örökítettek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Nincs bennünk semmi rosszindulat, de Carole Middleton kalapja számunkra a süllyedő Titanicot idézi. Most nincs igazunk?

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Nem mehetünk el szó nélkül a káprázatos Tara Palmer-Tomkinson mellett. Az üvöltő kék szín ide vagy oda, ezzel a kalappal a viselője egyértelmű célzást tett a közvetítést néző férfiaknak. Ha pedig visszafogottabbak akarunk lenni, csak annyit mondunk: csúcsfej!

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.