ezoterika szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robelin a Virágenergetika szakértőjeként segít az emberek közötti problémák megoldásában.

A virágenergetika magában foglalja az élő, virágzó virágokból áradó energiákat, azok hatását az ember lelkére, szervezetére, hormonháztartására. Részletesen leírja a virágok színének, alakjának, fajtájának jelentését, fontosságát. A virágenergetikával azonosíthatók az emberi problémák okai. Foglalkozik a tudatalatti és a virágok kapcsolatrendszerével, szimbolikus értelmezésben rangsorolja a problémákat azonosító virágokat, növényeket, valamint azokhoz kapcsolódó tárgyi elemeket. Három önálló egységből álló tesztrendszere segítségével felmérhetők a problémák, a blokkoló félelmek eseményszintű oka(i).
I./ Az élő, virágzó (pillanatnyilag tetsző) virágválasztás jelzi, milyen fennálló, vagy közeledő probléma csökkenti lendületünket, életerőnket.
II./ A képzeletbeli kertépítés általános képet ad személyiségünk alapjairól, meghatározó helyzetkezelésünkről.
III./ Az asszociációs virágkártyák segítségével ráláthatunk a konkrét problémát előidéző eseményszintű okra, s annak javasolható kezelésére.
A virágenergetikát több évtized alatt folytatott megfigyelések, tesztelések után fogalmaztam meg, s hoztam be a köztudatba. A Virágenergetika - Asszociációs elemző képzés leginkább azoknak ajánlott, akik problémával küzdő emberekkel foglalkoznak. Az elemzést végző személy a terápiás jellegű beszélgetések közben - a Virágenergetikában megfogalmazott alapokra épülő, pár perces teszt alapján általános ismeretet szerez a hozzáforduló személyiségének erősségeiről illetve gyenge pontjairól. Ugyanakkor a laikus is megismerheti a motivációs okokat. Mai rohanó világunkban nagyon hatékonyan működik a terápia!
A virágenergetika nem azonos más virágterápiával, nem másolja, és nem cáfolja a többi használható, működő virágterápiát.

Weboldalam: http://robelin.uw.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.