Hűsítő élmények kánikula idején: Itt együtt pancsolhat papa, mama, gyerekek!

Balatonlelle Óbuda utazás Budapest Római Strandfürdő nyaralás kirándulás Balaton Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálni a tökéletes strandot az egész család számára igazi kihívás, különösen akkor, ha különböző életkorú gyermekekkel indulunk útnak. Annak érdekében, hogy a rövidebb-hosszabb nyári kiruccanás valódi élmény legyen mindenki számára, a Life.hu most összegyűjtötte azokat a hazai fürdőhelyeket, amit a perzselő hőségben a kicsik, a nagyobbak és a felnőttek is garantáltan élvezni fognak!

Mesés kalandok Tatabányán

Vidám programok, önfeledt lubickolás, kihívást jelentő kalandpark - ilyen egy családi vakáció Közép-Európa egyik legszebb élményfürdőjében, ami valóságos paradicsom a gyermekes családok számára. Az ötezer négyzetméteren elterülő komplexum kellemes hőmérsékletű beltéri és kültéri medencéi számtalan élvezetes pillanatot nyújtanak, és olyan izgalmas attrakciókat kínálnak, mint például a vízesés, a csúszdák és a sodrófolyosó. A fürdőben a kicsikre is gondoltak, a baba-mama szobán kívül bébipancsolók, játszóház animátorokkal és interaktív játszópark is várja az apróságokat. Itt az idősebb lurkók sem fognak unatkozni: kipróbálhatják az ufó- és raftingcsúszdát, a kalandpark változatos nehézségű akadálypályáin pedig tesztelhetik bátorságukat.

Forrás: Facebook/Gyémánt Fürdő

A Life.hu tippje:

A tatabányai Turul tanösvény elvezet a 45 méter hosszú Szelim-barlanghoz, amely jelentős őskori lelőhely.

Mediterrán atmoszféra Balatonlellén

Melyikünk ne emlékezne gyermekkorunk végtelennek tűnő nyaralásaira, amikor órákig építettük a homokvárat, gumimatracról ugráltunk a vízbe, és kagylókat gyűjtöttünk a parton? Ha a család olyan fürdőhelyet keres a Balcsin, ahol a víz lassan mélyül, és a gyerkőcök nyugodtan pancsolhatnak a vízben, Balatonlelle ár-érték arányban tökéletes választás. A déli part egyik gyöngyszeme népszerűségét csodás fekvésének, kulturális látnivalóinak, színes programjainak és híres borainak köszönheti, ahol mindenki feltöltődhet.

A több mint 4 km hosszú szabadstrandokon a lurkók kedvükre lubickolhatnak a sekély vízben, és birtokba vehetik a játszóterületeket. A Napfény strand puha homokos partja a kisgyermekek paradicsoma, az élményfürdő medencéit és négypályás hullámcsúszdáját pedig a nagyobbak is élvezhetik.

Forrás: balatonlelle.net

A Life.hu tippje:

A balatonlellei kertmoziban remek szórakozást ígérnek a gyermekszínházi előadások.

A Life.hu extra tippje:

A hangulatos panzióban a gyermekes családok is szívesen látott vendégek, a kis csemetéket a színes programok mellett homokozó, hinta és csúszda várja, már 6 625 Ft/ fő / éjtől.

Vizes örömök Óbudán

A Római Strandfürdő szép, gondozott környezete és családias hangulata egyaránt hozzájárul a tökéletes fürdőélményhez, így minden korosztály számára garantált a kikapcsolódás. A kiváló adottságokkal rendelkező strandon részleges árnyékolóval ellátott gyermekmedence és játszótér biztosítja a legkisebbek szórakozását. Az élményelemekkel színesített medencében és a csúszdaparkban az idősebb lurkók sem fognak unatkozni, a felnőttek pedig élvezhetik az úszás és a szaunázás élményét. Az árnyas fák idilli helyet biztosítanak, hogy a család jót lazítson a nyári hőségben, és ha megéheznek a csemeték, finom lángost és palacsintát majszolhatnak ebédre. A fürdő látogatása 3 éves korig ingyenes, a családi belépők 3400-5000 Ft közötti összegért válthatók.

Forrás: romaistrand.hu

A Life.hu tippje:

A mozogni vágyó anyukák augusztus 17-ig vehetnek részt aquafitness órákon.

Nyári élményáradat Dávodon

A Bajától kb. 30 km-re fekvő település igazi büszkesége a 2009-ben felújított fürdő, ahol a kicsik kitombolhatják magukat, és a felnőtteknek is lehetőségük nyílik a lazításra. A gyermekek egész nap hódolhatnak a vízi csúszda örömeinek, a homokos talajú játszótéren kedvükre kúszhatnak-mászhatnak, a különféle élményelemekkel tarkított 60 köbméteres pancsolót pedig a picik is biztonsággal használhatják.

A kalózhajó-medence a gyerkőcök kedvelt hempergője, míg a szülőknek az élményfürdő ülő- és állómasszázsai biztosítanak önfeledt időtöltést. A hangulatos fürdőben a sportolásról sem kell lemondani - gondolunk itt az asztaliteniszre, vagy a foci- és teniszpályára, amihez eszközök is kölcsönözhetők. A strandolók kiszolgálásáról büfé és pizzéria gondoskodik.

Forrás: davodfurdo.hu

A Life.hu tippje:

Remek családi program a Ferenc-csatornán való horgászat, érdemes bepakolni a pecabotot!

A Life.hu extra tippje:

A Balatontól 6 km-re található szálloda ideális nyaralóhely a gyermekekkel érkezőknek, családbarát szolgáltatásokkal, több termes játékbirodalommal és erdei kalandparkkal, már 14 160 Ft/ fő / éjtől.

Itt csobbanj az Alföldön: 4 tipp a forró napokrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20140617-alfold-kecskemet-gyula-gergelyiugornya-termalvizek-strandok.htmlAzt hitted, hogy vízparti nyaralást csak a Balaton, esetleg a Velencei-tó mellé tervez az ember? Tévedés! Az alföldi régió is bővelkedik kiváló fürdőhelyekben, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezd őket.UtazásOrigoÉrezd magad a tengerparton Magyarországon is!http://www.life.hu/lifeutazas/20140715-balaton-siofok-tisza-to-abadszalok-velencei-to-gardony-utazas.htmlA tenger az valami más – mondják, akik úgy érzik, hogy ezt az egyedülálló hangulatot itthon nem lehet átélni. A legújabb luxushotelek a legnagyobb hazai tavak partján viszont arra törekszenek, hogy ez ne így legyen. Mutatunk három helyet, ahol anélkül érezheted magad a tenger mellett, hogy sok száz kilométert kellene autóznod.UtazásOrigoTavazzak vagy maradjak? Mibe kerül a budapesti strandolás?http://www.life.hu/lifeutazas/20140709-budapesti-strandok-palatinus-dagaly-velencei-to-autoval-es-vonattal-olcsobb.htmlKíváncsiak voltunk, érdemes-e egy nyári hétvégén egy fővárosi strandon hűsölni, vagy jobban jön ki a család, ha egy közeli természetes tó, például a Velencei-tó felé veszi az irányt? UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.