Mondd ki a boldogító igent ott, ahol a hírességek!

lagzi esküvő esküvő 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindenki vágyik olyan házasságkötésre, mint Kim Kardashian és Kanye West, akik tavaly májusban egy gigantikus ceremónia keretében fogadtak egymásnak örök hűséget Firenzében. Ha szeretnéd az esküvődet meghitt és káprázatos környezetben rendezni, meríts ihletet a Life.hu összeállításából.

Holtomiglan, holtodiglan ultraromantikus miliőben: Four Seasons Resort Hualālai, Hawaii

2010 júniusában a világ egyik legszexisebb nőjeként emlegetett Megan Fox Hawaii szigetén ment férjhez a Beverly Hills 90210 című sorozatból ismert Brian Austin Greenhez. A meghitt szertartásra a napsütötte Kona-Kohala part egyik fényűző üdülőparadicsomában került sor, ahol csak a család és a közeli barátok voltak jelen. A 243 szobával és luxus lakosztályokkal rendelkező szálloda a hawaii aranykort idézi, aminek különlegességét a gyönyörű művészeti alkotások, a szabadtéri életterek és a sziget ihlette dekorációk együttese adja.

A buja trópusi üdülőhely egy kifinomult tengerparti esküvő tökéletes helyszíne lehet, ahol a nászutasok felfedezhetik a sziget gazdag élővilágát, bepillantást nyerhetnek a régió hagyományaiba és látogatást tehetnek Pélé tűzistennő legendás otthonában, ami az 1348 km²-es Hawaii Vulkánok Nemzeti Parkban található.

Forrás: www.fourseasons.com/hualalai

A Life.hu extra tippje

A friss, virágos illatok energiát adnak. A meleg, nyugodt víz felfrissít. A lélegzetelállító természeti környezet megújít. Talán nincs a világon még egy olyan hely, ami annyi szépséggel lenne megáldva, mint Hawaii – engedj a csábításnak! USA - Hawaii szigetek körutazás - fly&drive 12 vagy 19 éj legjobb ára - 508.400 forint/fő/12 éjtől

Tökéletes hely a tökéletes pillanathoz: Boone Hall Plantation & Gardens, Dél-Karolina

A Gossip Girl egykori üdvöskéje, Blake Lively két évvel ezelőtt egy igazán mesés helyen házasodott össze a jóképű és tehetséges Ryan Reynoldsszal. A Charleston környéki birtok 1956-ban nyílt meg a nagyközönség előtt, utánozhatatlan varázsát a bájos gyarmati épületek, a burjánzó virágoskertek és a hosszú, hatalmas tölgyfákkal borított sétány adja. Amerika egyik legrégebb óta működő ültetvénye több mint 300 éves múlttal büszkélkedhet, és ha a rusztikus kúria falai beszélni tudnánk, büszkén sorolnák a híres vendégek névsorát. A színészpáros esküvői ceremóniájára az ültetvényen felállított sátor alatt került sor, és talán sokaknak ismerősek lehetnek a képek, hiszen 2004-ben ezen a helyen forgatták a Szerelmünk lapja című filmet.

Forrás: www.boonehallplantation.com

Life.hu tipp

Az idelátogatók az ültetvény közelében található piacon kedvükre válogathatnak a helyileg termesztett zöldségek és gyümölcsök között. A „Borozás a tölgyfák alatt" nevű program a decemberi társadalmi események egyik csúcspontja, ám itt a karácsony is felülmúlhatatlan élmény, amikor a birtok egy csillogó meseországgá változik.

Esküvő karibi módra: Parrot Cay Resort, Turks- és Caicos-szigetek

Nem véletlen, hogy világsztárok tucatja választja pihenése helyszínéül a Turks- és Caicos-szigeteket, ami a mindig nyárias időjárás, a hófehér homokos strandok, a kristálytiszta tenger és az érintetlen partszakaszok miatt a hírességek népszerű nyaralási célállomása. 9 évvel ezelőtt Jennifer Garner és Ben Affleck egy olyan exkluzív üdülőhelyen mondta ki egymásnak a boldogító igent, amit csak hajóval lehet megközelíteni Providenciales szigetéről.

Forrás: www.parrotcay.com

A misztikus Parrot Cay különféle stílusú lakosztályokkal várja vendégeit, világszínvonalú éttermei pedig nemzetközi és helyi ételkülönlegességeket kínálnak. A resortban a wellness kedvelői is megtalálják számításaikat, a gyógyfürdőben holisztikus kezelések, jakuzzikert, jógaterem és pilatesstúdió áll a relaxációra vágyók rendelkezésére. A fantasztikus természeti adottságokkal rendelkező sziget a vízi sportok kedvelőinek paradicsoma, míg a hetente több alkalommal induló ökotúrák során az érdeklődők megismerhetik a festői szigetek történetét.

Life.hu tipp

Az álomnyaralás fénypontja lehet egy hangulatos piknikebéd a privát tiki kunyhókban, ahol nemcsak a pazar lakomát, hanem a gyönyörű óceáni panorámát is élvezheted.

Tóparti nász rusztikus hangulatban: Villa d'Este, Cernobbio, Olaszország

A 31 éves brit szépség, Emily Blunt az észak-olaszországi Lombardiában, a Comói-tó mellett ment hozzá a színész-rendező John Krasinskihez, és a vendéglistán olyan nevek szerepeltek, mint George Clooney, Matt Damon, Meryl Streep és David Schwimmer.

Forrás: www.villadeste.com

A patinás szálloda rendszeresen szerepel a világ legjobbjai között, és a gyönyörű angol kertek, a Comói-tóra nyíló lélegzetelállító kilátás, illetve a kitűnő konyha miatt különösen népszerű az utazók körében. A 16. században épült ingatlan tökéletesen egyesíti a régi idők báját és a modern luxus pompáját. 152 szobájának mindegyike egyéni dekorációt kapott, és kapcsolódik ahhoz a kiváló színvonalú vendéglátáshoz, amit az ideérkezők elvárnak Európa egyik valóban legendás üdülőhelyétől. Az újdonsült házaspárok kirándulást tehetnek a „Tó gyöngyszemének" is nevezett Bellagióba, túrázhatnak a környező hegyekben, a szállodában pedig élvezhetik a mesés spa nyújtotta örömöket.

A Life.hu extra tippje

A 7 éjszakás hajóút során életre szóló élményben lesz részed, hiszen Olaszország, Tunézia, Spanyolország és Franciaország szebbnél szebb látnivalói tárulnak eléd. MSC Splendida 7 éjszakás hajóút - 108.190 forint/fő/7 éjtől

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.