Lánybúcsú spanyol módra: 3+1 úti cél, ahol minden adott egy jó bulihoz

Granada Costa Brava Spanyolország Lánybúcsú Madrid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén nyáron végre férjhez mész? A szinglilét végét egy fergeteges kiruccanással ünnepelnéd, és a legkülönlegesebb helyszínt keresed, ahol remekül szórakozhatsz a barátnőiddel? A csillogó Földközi-tengerrel, a városok bohém varázsával és a szigetek nyüzsgő hangulatával Spanyolország tökéletes lánybúcsúélményt garantál. Íme, néhány kedvcsináló tipp.

Minden élmény egy helyen

Káprázatos alhambrai kertek Forrás: Dreamstime

Granada igazi karakterét Albaicínben, az egykori mór negyedben láthatjátok: a kanyargó sikátorok és a hófehér házak elvarázsolt hangulatot árasztanak, csakúgy, mint a Sacromonte (cigány negyed). Ha a hosszú séták után megéheznétek, csavarogjatok egyet a tapasbárok világában, ami felér egy kulináris utazással.

Granada igazi karaktere Forrás: Dreamstime

A Life.hu extra tippje

Fantasztikus strandok, pihentető wellnesskezelések, ízletes helyi ételek és pezsgő éjszakai élet. A gyönyörű Costa Brava ideális helyszín arra, hogy az esküvőd előtt néhány igazán csajos napot töltsetek el együtt! Foglaljatok legalább 60 nappal az indulás előtt, és élvezzétek a 10%-os előfoglalási kedvezményt 121.410 Ft/ fő / 7 éjtől.

Napsütés, tenger és Sangria: Benalmádena

Benalmádena, mesés partszakasz Forrás: Dreamstime

A kétórás sétahajózás igazán fantasztikus élmény, a fedélzeten barnulhattok, ihattok egy pohár finom pezsgőt, és megmártózhattok a simogató tengerben. Naplemente után az egész város fényárban úszik, ami megalapozza az este hangulatát. A kikötőnél lévő éttermekben nem kell másra figyelnetek, csak arra, hogy jól érezzétek magatokat, a Plaza Solymar pedig mágnesként vonzza a fiatalokat, és itt 24 órán át pezseg az élet!

Minden adott egy jó bulihoz Forrás: Dreamstime

Lánybúcsú luxuskivitelben

Igazi A-listás híresség a kikötőben, Eva Longoria egy jacht fedélzetén élvezi a nyarat Forrás: Northfoto

Amikor megpillantjátok Marbella óvárosát, bizonyára meg fogtok lepődni, mivel nem gyakori, hogy egy település, ami szervesen kapcsolódik a modern világhoz, ilyen csodásan őrzi történelmi múltját. A negyed zegzugos utcái, fehérre meszelt házai és a Plaza de los Naranjos, vagyis a narancsfák tere a látogatókat lenyűgöző időutazásra invitálja. Üljetek ki egy kávézó teraszára, szürcsölgessetek jéghideg frissítőket, élvezzétek ki a napsütést – mi más kellhet még a csajos estéhez?

Mi lehet tökéletesebb, mint egy vacsora a Plaza de los Naranjos egyik teraszán Forrás: Origo

Egy város tele szenvedéllyel

Madrid New York ibériai változata, azaz a város, ami soha nem alszik. A lüktető metropolisz remek helyszín a lánybúcsúhoz, ahol igazán emlékezetes élményekben lehet részetek. Ha napközben szeretnétek egy jó kis közös programot, a lehetőségek száma szinte végtelen: koktélkészítés profi mixerrel, beautykezelések, paellafőzés, Segway-városnézés, és még hosszan sorolhatnánk.

Madrid, a város, ami soha nem alszik Forrás: Dreamstime

A legújabb ruhadarabokat begyűjthetitek a Gran Víán és a Puerta del Sol környékén, ám a kulturális élvezetekről se feledkezzetek meg, hisz a világ legdrágább műkincsei csak egy karnyújtásnyira vannak tőletek. Észbontó éjszakai élet, remek szabadidős lehetőségek, különleges hangulatú városrészek: ezek tökéletes kellékei az utolsó „szabad” estéknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.